Hrgoviću je najveća podrška predivna Marinela: "Pogledajte kako je lijepa, anđeo je"

Foto: Sanjin Strukic/Jurica Galoic/PIXSELL

NAJBOLJI hrvatski boksač Filip Hrgović (31) pobijedio je deset godina starijeg Australca Marka De Morija (41) tehničkim nokautom nakon samo 76 sekundi u prvoj rundi na boksačkom spektaklu Day of Reckoning u saudijskoj prijestolnici Rijadu. Hrgović će i ovu pobjedu proslaviti u zagrljaju supruge Marinele, kojoj je lani i posvećivao neke pobjede.

"Ratnik sam, napravio sam ovo za svog oca. Pero Hrgović, on je poseban čovjek. I za moju Marinelu, koja je bila sa mnom u kampu, dala mi je svu energiju. Pogledajte je kako je lijepa, ona je anđeo. Dečki, budite oprezni s njom", poručio je lani nakon meča protiv Kineza Zhilei Zhanga.

Tada ga je lijepa Marinela dočekala na aerodromu u Zagrebu.

Zajedno su više od desetljeća

Ljubav između njih dvoje planula je prije više od deset godina, a Marinela Filipa prati na gotovo svim natjecanjima.

Vjenčali su se 2019. godine u župi Svih Svetih u Sesvetama, odakle oboje dolaze. Marinela je i sama sportašica i stoga jako dobro razumije sve što Hrgović prolazi. Njen sport je odbojka, a paralelno je uz treninge studirala na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu.

"Kad Filip uđe u ring, nije ga teško gledati jer je stvarno nadmoćniji i onda je sve lakše. Ali do tog dana to je užasno stresno, nema spavanja", rekla je jednom i otkrila da dan prije borbe ipak ne provode zajedno - jer je to zabranjeno.

Pročitajte više