HRT-ovac koji je vrijeđao Nemu s kolegama otpjevao pjesmu Roka Blaževića s Eurosonga

Foto: Screenshot HRT

Povodom Dana HRT-a njihovi su zaposlenici izveli pjesmu The Dream, s kojom je Roko Blažević pobijedio na Dori 2019. i predstavljao Hrvatsku na Eurosongu. Ova pjesma se prije pet godina nije kvalificirala za finale natjecanja.

Snimka na kojoj zaposlenici HRT-a izvode Rokovu pjesmu objavljena je na Facebooku i izazvala je puno reakcija gledatelja.

"Ovo je, bez zamjerke, živi užas", "Je li on izabran od strane našeg 'stručnog' žirija?", "Gospe Blažena, što je i njima propuh u glavi", "A Rim Tim Tagi Dim ćete sljedeće godine?", "Na što su dotični gubili vrijeme, majko mila", "Ja mislim da je i Roko zaboravio tu pjesmu", neki su od komentara.

Dan HRT-a: Zaposlenici izveli pjesmu The Dream

Povodom Dana HRT-a naši zaposlenici izveli su pjesmu Roka Blaževića, The Dream koja je bila pobjednik Dore 2019. godine i predstavnik Hrvatske na Euroviziji.

Objavljuje Moj HRT u Srijeda, 15. svibnja 2024.

Zapjevao i Martin Horžić, koji je napisao status o Nemi

Pjesmu je, između ostalih, zapjevao Martin Horžić, koji je na Fejsu objavio pa obrisao komentar o pobjedniku Eurovizije iz Švicarske. Podsjetimo, eurovizijski pobjednik je nebinarna osoba Nemo, čija je pobjeda u domaću javnost donijela temu nebinarnosti. 

Horžić, kojem na Facebooku piše da je glazbeni profesor i glazbeni urednik na Hrvatskoj radioteleviziji, objavio je: "Pičko binarna ili kaj već jesi... mrš... jebem ti haljinicu i tvoj tanjur." Objavu je obrisao, no post je screenshotan i objavljen na Instagram stranici Grofdarkula.

Index je poslao upit HRT-u u vezi s objavom njihovog zaposlenika Martina Horžića. Rekli su nam da njegova objava nije stav HRT-a i da su poduzeli odgovarajuće korake. No nisu rekli koje korake su poduzeli.

Pročitajte više