Hrvat pitao cure na Redditu koliko im je bitna visina kod muškaraca. Evo što su rekle

Foto: EPA

Tip koji na Redditu ima nadimak Momak s Trešnjevke postavio je jedno pitanje curama s te platforme. Zanimalo ga je koliko im je bitna visina muškarca.

"Više puta sam čuo kako je momak 'super lik' i da je baš šteta što je nizak. Je li visina zaista kriterij broj 1 kod vas (ili barem jedan od važnijih) i koja bi bila neka optimalna visina? Može li biti i da je previsok (npr. 190+)?", napisao je.

Ispod objave skupilo se više od 300 komentara u svega deset sati. Pa evo što misle cure s Reddita o visini muškaraca.

Mišljenja su različita

"Bila sam s likom nižim od sebe. Visina mi uopće ne igra ulogu", "Ovisi o curi. Nekoj je bitno, nekoj nije. Ja sam 172 cm, muž je 175, bivši je bio 170 cm. Ne bi mi bio problem ni da je malo niži. Bitno je, ali da je presudno, nije", "Ako nekom zbog visine ne ide, onda sigurno problem nije samo u visini. Tko kaže da mu nikako nije bitno, laže te, ali nije kriterij broj 1", "Veći mi je problem kad je puno viši od mene".

"Budimo realni, istina je da je visina bitna", "Meni jako jer kad je dečko niži osjećam se kao da sam mu mama, ne vidim kako to istom tom dečku nije čudno", "Privlačno je kad je netko visok, ali definitivno nije kriterij broj 1. Mislim da je površno nekoga odbiti zbog toga ako ti odgovara u ostalim segmentima", "Nikad mi nije bila želja da me boli vrat od razgovora s dečkom", komentiraju djevojke.

Što vi kažete?

Pročitajte više