Hrvati imaju još prljavog rublja koje nisu pokazali javnosti: Kreće nova sezona Trenutka istine

TRENUTAK ISTINE - show koji je prošle sezone uzburkao mnoge duhove, ali i zabavio mnoge gledatelje, ponovno će se naći na malim ekranima. Druga sezona će se početi emitirati 24. rujna, a novi kandidati će voditeljici Jasni Nanut otkrivati svoje najskrivenije i najprljavije tajne. Jesu li rekli istinu ili su pokušali prevariti publiku, ocjenjivat će poligrafski stručnjak Romeo Vrečko.

Index: Po čemu najbolje pamtite prvu sezonu showa?

Nanut: Po prvom kandidatu Miri Noršiću koji je bio jako simpatičan, a i iskren. Otkrio nam je puno zanimljivih stvari o sebi, a onda se poskliznuo na naoko banalnom pitanju - "Jeste li zadovoljni veličinom vašeg penisa?".
 
Index: Ima li neko otkriće koje je i Vas osobno šokiralo?

Nanut: Bila sam iznenađena mnogim otkrićima. Mislila sam da se višestruke bračne nevjere, prelazak iz hetero u homoseksualizam u srednjoj životnoj dobi, grupni seks i slično ne događaju kod nas baš u toliko mjeri. Vjerujem da su sva ta otkrića bar malo nagrizla konzervatizam koji kod nas još uvijek uvelike vlada. Ništa što je ljudsko, ne bi nam trebalo biti strano.
 
Index: Je li bilo situacija u kojima je teško bilo glumiti "hladnu i oštru" voditeljicu showa, dok ste se osobno sažalili nad nekim od kandidata? Ako da - koje su to situacije bile?

Nanut: Samo kada kandidata ulovimo u laži, ali nažalost, ne može svaka naša emisija imati happy end. Dovoljno je kandidata procijenilo do koje mjere žele biti iskreni i osvojilo lijepu svotu novca. Hladnoću i oštrinu sam zamalo izgubila kad je kandidat Josip Kasmiler u našem studiju zaprosio svoju djevojku, ujedno bivšu ženu svoga starijeg brata. Prosidba je bila toliko dirljiva da sam zamalo i ja zaplakala, s naglaskom na "zamalo". 
 
Index: Biste li se Vi ikad prijavili na show kao kandidat?

Nanut: Kao voditeljica ne mogu biti i kandidat. Udobno mi je s ove moje druge strane.
 
Index: Možemo li u novoj sezoni očekivati još šokantnija otkrića i čine li Vam se ovogodišnji kandidati još zanimljivijima u odnosu na prvu sezonu?

Nanut: Zanimljiviji su utoliko što su iskreniji i što se "penju" po našoj novčanoj piramidi puno uspješnije nego njihovi prethodnici. Očito su ljudi shvatili da i nije tako teško podijeliti istinu o sebi s publikom i najbližima, a pritom i ponešto zaraditi.

U prvoj emisiji druge sezone - trgovkinja koja troši previše novca na kocku i muškarce te profesionalni vojnik kojeg uzdržava bivša supruga

U prvom nastavku nove sezone showa gledatelji će imati priliku upoznati Draganu Majetić. Dragana ima 26 godina, radi kao trgovkinja u Otočcu, ima sina i trenutno nije u vezi. Kao svoju najveću manu Dragana ističe da troši previše novca na kocku i muškarce, a smatra kako nema vrlina. Dragana će u Trenutku istine pričati otvoreno o svojim životnim dogodovštinama, a saznat ćemo i na što je sve spremna kako bi došla do što više novca.

Nakon ove natjecateljice na vruću stolicu sjest će profesionalni vojnik iz Osijeka, Antun Jurešić. Antun je trenutno nezaposlen, razveden je i otac dvoje djece. Iako je razveden, Antun i dalje živi sa svojom bivšom suprugom. Saznat ćemo što Antun misli o tome da ga uzdržavaju nevjenčana supruga i tetka.

Od mogućih 500.000 u prvoj sezoni osvojeno maksimalno 100.000 kuna

Gledatelji još uvijek pamte najintrigantnije, najotvorenije i najhrabrije natjecatelje koji su otvoreno pričali o svojim vrlinama i manama, dobrim i lošim stvarima iz prošlosti, o postignućima, ali i greškama koje su također sastavni dio života i koje su bili spremni ispraviti. Taj niz je u prvoj sezoni započeo Miro Noršić. U pratnji je sjedila njegova djevojka koja je pred brojnim auditorijem saznala o Miri neke stvari kojih dotad nije bila svjesna. Natjecateljica Katarina Perković je priznala kako je sitno potkradala hotel u kojem radi te izjavila da je bolji radnik od svog šefa, a on joj je čestitao na iskrenosti. Josipa Jusufović je pak na pitanje da li postoji mogućnost da u javnost izađe njen kućni video uradak, uvjerena u svoju iskrenost, odgovorila "ne" i tako izgubila 25.000 do tada osvojenih kuna, a prijatelji je od tada od milja zovu Severina. Zaštitar Mladen Senjan se pred cijelom nacijom pohvalio kako je spavao s čak 50 žena, ali njegov rekord je potukao "veseli kamiondžija" Tomislav Toljan na čiji je šarm palo čak 150 žena. Ponosni vlasnik najvećeg dosad osvojenog iznosa je Dražen Trogrlić koji je kući otišao sa 100.000 kuna.

Podsjetimo, natjecatelji odgovaraju na pitanja na šest nivoa, a svaki je sve škakljiviji. Prvi nivo sastoji se od šest pitanja i težak je 10.000 kuna, drugi sadrži pet pitanja i vodi do iznosa od 25.000 kuna, a treći četiri pitanja i nudi mogućnost osvajanja 50.000 kuna. Odgovori li natjecatelj iskreno na još tri pitanja, osvojit će 100.000 kuna, a pređe li i dva pitanja petog nivoa, kući će ići bogatiji za 250.000 kuna. Na šestom nivou je samo jedno, finalno pitanje, koje vrijedi pola milijuna kuna.

Pročitajte više