Hrvati komentiraju srpsku pjesmu za Eurosong: "Netko mora biti posljednji"

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Teya Dora s pjesmom Ramonda pobijedila je na ovogodišnjoj srpskoj Dori te će u svibnju u Malmöu predstavljati Srbiju na Eurosongu. Nakon odabira pjesme društvenim mrežama počele su se nizati brojne reakcije, a veliku pažnju ovoj pjesmi posvetili su i Hrvati.

Mnogi Teyu Doru hvale, no nekima pjesma baš i nije sjela. 

"Definitivno sam fan dobre pjesme, a ne spektakla. Ovo je dobra izvedba, a sviđa mi se i što pjeva na svom jeziku. Iako je naš Vinko Ćemeraš pjevao na engleskom, bio mi je favorit i glasala sam za njega. No, nadam se da će i Lazanja dobro proći na Eurosongu", jedan je od komentara na Facebooku.

"Baby Lasagni će biti lako"

"U svakom slučaju, Hrvatska neće biti zadnja", "Netko mora biti posljednji", šale se neki.

"Srbija je uvijek dobro kotirala na Eurosongu. Vjerujem da će i sad", "Pjesma je super, ali nije za Eurosong. Takve stvari rijetko dobro prolaze", "Iskopirala je Loreen", "Konstrakta je imala savršenu pjesmu", "Pjesma nije loša, ali je jako dosadna", "Prvih pola minute je bilo obećavajuće, a onda se nije dogodilo ništa. Pjesme Francuske i Italije su top, kvalitetne i vokalno i melodijski", pišu Hrvati.

Neki su mislili da će se Lasagna boriti s Breskvicom na Eurosongu.

"Ne sviđa mi se. Sviđa mi se Gnezdo orlovo i ne mogu vjerovat da je pored te pjesme ova pobijedila", "Mislio sam se da će se Breskvica i Lasagna boriti koji će biti bolji, ovo će sada za Lasagnu biti lagano", "Breskvica je bila bolja", "Breskvica je imala 10 puta bolju pjesmu", pisali su.

Podsjećamo, u finalu srpske inačice Dore drugo mjesto zauzela je Breskvica, a treće Zorja. 

>>ANKETA Koja vam je bolja pjesma za Eurosong, hrvatska ili srpska?

Pročitajte više