Hrvate posvađao komentar jedne učiteljice o psu: "Još jedna glupača, takve će koze u pakao"

U FACEBOOK grupi "Ponosni vlasnici kućnih ljubimaca" razvila se žestoka rasprava o tome jesu li kućni ljubimci članovi obitelji ili ne. Naime, dijete jedne članice grupe dobilo je u školi zadatak opisati člana svoje obitelji.

"Odlučilo se za psa i ja to podržavam jer kod nas u kući pas je član obitelji. Iskreno očekivala sam više od učiteljice drugog razreda osnovne škole. Prije svega empatije prema životinjama. Djetetu je taj pas više od ljubimca brine o njemu, hrani, šeta, mazi i ovakav komentar stvarno nije bio potreban", ispričala je majka školarca.

No na dječju rečenicu "Moj pas Rena je pametna i zabavna", učiteljica je odgovorila "Pas nije član obitelji. Pas je kućni ljubimac".

"Još jedna glupača. Mojoj su rekli iz vjeronauka da psi ne idu u raj. Takve će koze definitivno završiti u paklu", bio je jedan u nizu komentara vlasnika pasa koji se ne slažu s učiteljicom.

"Učiteljica rospija, za dijete sve pohvale i za obitelj također jer tko ne voli životinje ne voli ni ljude", drugi je komentar.

Drugi su ipak odlučili stati na stranu učiteljice:

"Svog psa gledam kao svog člana obitelji, ali ako ćemo o realnosti, ovdje je učiteljica u pravu. Moramo biti realni i objektivni. Tako se i ja naljutim na učiteljicu svog sina, ali kada realno sagledam situaciju na kraju uvijek dođem do zaključka da je žena sasvim u pravu i nepristrano daje komentare i ocjene."

"Zna se što je obitelj, a što životinja koju nazivamo kućnim ljubimcem. To što ga vi smatrate članom obitelji je jako lijepo, ali pas nije čovjek nego životinja i tu se završava sva priča. Učiteljica je odradila svoj posao kako treba, a je li razgovarala s djetetom i pojasnila to nitko od vas ne zna, zato ne pljujte ženu bezveze jer ispravno odgaja dijete i uči ga tko je tko i kamo spada. A vi ga doma učite kako god vi želite. I da se razumijemo – ja jako volim životinje." 

Pročitajte više