Hrvati se sprdaju sa županom koji je inscenirao požar, pogledajte najbolje fore

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL/Facebook

HRVATI se sprdaju sa županom Blaženkom Bobanom koji je ministrici turizma priznao da je inscenirao požar kako bi spriječio snimanje horora Omen 666 u Hrvatskoj.

>>Zarada od 120 milijuna dolara: O čemu je film zbog kojeg je župan inscenirao požar?

Memeovi i fore preplavili su društvene mreže, a posebno su inspirirani na Facebook stranici Dnevna doza splitskog nereda. Pogledajte sprdnje koje nasmijavaju Hrvate ovih dana.

"Demien, sotona mala..."

"Ja bio gradonačelnik. Narod se diga na noge jer je vidija scenarij filma, a to je bija film Omen 666, Demien, sotona mala i tako dalje, i tako dalje... Da najgore bude, treba je iz Dujmova groba onaj mali, evo ona će me korigirati, izać s crnon rukom, mali đava iz Dujmova groba", ispričao je Boban na snimci koja je objavljena. 

Od tadašnjeg ministra kulture Bože Biškupića tražio je da se prekine snimanje, ali kako nije bilo dogovora - Boban je napravio drugi scenarij.

"Doša ja gori, a ode javljan ekipi da ću in poslati signal na mobitel kad san kod njega i da me oni kao zovu i kažu da je zapaljena Salona. To san ja inscenira. I ja dođem gore u njega. Zna ona to sve, jedina ona u biti i zna to. Ona je saučesnik toga, na njezinu inicijativu je sve (o suradnici). I ja s njin pričam, ma kakvi, nema šanse, ne dozvoljava i onda zvoni telefon. 'Ministre, zapalilo se izgleda sve, daske su se zapalile.' To sve ode bilo pod daskan. Kako bilo, on je da nalog i oni su se pokupili i ošli ća, nisu snimali, nisu ništa. Eto", nastavio je Boban.

Incident se dogodio 2005. godine u Solinu, gdje se trebao snimati američki horor film Omen 666. Iako je objavljena snimka na kojoj priznaje krivnju, Boban sada tvrdi da nije odgovoran za požar, a sve provjerava i policija.

Pročitajte više