Hrvati su ludi za ovim filmom, na vrhu je domaćih, ali i regionalnih kino ljestvica

Foto: Press

Veliki hit studija Disneyja i Pixara, Izvrnuto Obrnuto 2, koji su obožavatelji čekali punih devet godina ruši rekorde već od prvog vikenda prikazivanja u svim domaćim kinima.

Nakon iznimno uspješne premijere, animirani film je zasjeo na vrh ljestvica domaćih kina. Ostvario je izvanredne rezultate kao najbolje vikend otvaranje Pixarovog filma svih vremena, sa zaradom od 140.205 eura u Hrvatskoj, čime je ujedno ostvario i najbolje otvaranje, odnosno najveći box office u regiji.

 

O čemu se radi u filmu?

U prvom nastavku filmske franšize, emocije Sreća, Strah, Tuga, Ljutnja i Gađenje morale su se nositi s privikavanjem na novu okolinu zbog selidbe u novi grad, a sada kada Rajka postaje tinejdžerica život joj postaje još više emotivno zahtjevan. 

Nova emocija, Tjeskoba unosi nemir u Rajkin um. Ona je poput snopa iscrpljene energije, uvijek budna i entuzijastično se brine o svim mogućim negativnim ishodima. Njezin cilj je osigurati da se Rajka spremna suočiti sa svim izazovima. Pojavljuje se i Zavist, koja je čvrsto odlučna u svojoj ljubomori prema tuđim stvarima. Stalno je ljubomorna na ono što drugi posjeduju i ne stidi se izražavati svoje želje. Tu je i letargična Dosada koja često dodaje dozu tinejdžerske apatije Rajkine osobnosti te Sram kojemu je najdraže ostati u sjeni.

Film Izvrnuto obrnuto 2 u distribuciji Blitz filma možete pogledati u svim kinima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.