Hrvatima omiljeni dvojac iz Pančeva rasprodao svoj najveći koncert u Hrvatskoj

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

PANČEVAČKI indie rock duo Buč Kesidi rasprodao je koncert na zagrebačkom stadionu Šalata, koji je najavljen za subotu 27. svibnja, objavio je organizator koncerta agencija LAA na svom Facebooku.

Ogroman interes za najveće gostovanje benda u Zagrebu i njegov prvi stadionski koncert kod nas vladao je od same objave te je već prvog dana prodaje otišlo pola kapaciteta. Time se samo potvrdila privrženost koju ovdašnji fanovi imaju prema bendu još od prvih nastupa, a pogotovo od pet rasprodanih dana u ALU-u u rujnu 2021. 

Popularni momci. Vidimo se uskoro.

Posted by Los Angeles Agency on Tuesday, May 9, 2023

Na Šalati će nastupiti pred punim auditorijem, pri čemu će postati daleko najmlađi bend i prvi regionalni izvođač nove generacije koji je rasprodao taj omiljeni zagrebački koncertni prostor.

Na Šalati će fanovi imati priliku uživo čuti pjesme s novog albuma čija su dva singla, Skupi snagu i Curimo po asfaltu, već izašla, kao i sve dosadašnje hitove, a pogotovo pjesme s prekretničkog albuma Euforija. Buč Kesidi su od kraja ožujka do sredine travnja odsvirali 11 regionalnih nastupa, a pred njima su veliki koncerti u Sarajevu, Novom Sadu, Beogradu te na zagrebačkoj Šalati.

>>Hrvati su ludi za dvojcem iz Pančeva. U Zagrebu su bili rasprodani pet dana zaredom

Pročitajte više