Hrvatska Beyonce: "Marihuanu je stvorio Bog, otkud vladi pravo da kaže da je on u krivu?"

Foto: Facebook

PJEVAČICA Petra Kovačević koju su prije nekoliko godina prozvali "hrvatskom Beyonce" na društvenim mrežama pokrenula je raspravu o - marihuani.

"Mislim da ljude treba obrazovati o činjenici da marihuana nije droga. Marihuana je biljka i cvet. Bog ju je postavio tu. Ako ju je On postavio da raste, šta daje vladi pravo da kaže da je Bog u krivu? Ona raste prirodno na našoj planeti. Zar nije ideja o stavljanju prirode van zakona malo... neprirodna?", napisala je Petra u opisu fotografije na kojoj pozira u majici s natpisom cannabis.

Osim te fotografije objavila je još jednu u istoj majici s natpisom: "Zašto piti i voziti kad možeš pušiti i letjeti?"

Njezine objave odmah su potaknule mnoge da komentiraju. "U pravu si,to bi bilo kao da sutra zabrane uporabu peršina ili nekog drugog začina.Ali neće jer se tu ne vrti velika lova", "Zakoni su nazalost pisani da bi kontrolirali mase. Ali priroda ima vrlo jednostavne zakone ki su tesko shvatljivi ljudima bez duse", složili su se s Petrom neki njezini pratitelji na društvenim mrežama, no bilo je i onih koji su imali drugačije mišljenje.

"Ne ne draga moja, Bog nam je dao slobodu, ali ne i "odobrenje" da radimo sve sto mozemo i zelimo. Moglo bi se tako raspravljat i o bilo kojoj vrsti opijata, jer svi opijati zapravo dolaze iz prirode. Uostalom kod mnogo 'korisnika' marihuane pokazalo se stetno djelovanje za mozak i kompletan zivcani sustav. Nazalost, na neke ljude ostavi dugotrajne posljedice. Tako da promoviranje marihuane kao takve nije primjereno, pogotovo govoriti da je marihuana s Bozje strane", poručio joj je jedan pratitelj na Instagramu.

23-godišnju Riječanku Petru mnogi pamte po zabavljačkom pjesmuljku "Buka, galama", no osim toga, pažnju javnosti je uglavnom više privlačila svojim izgledom i golotinjom nego svojom glazbom.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Petru Kovačević ili marihuanu, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tagove: Petra Kovačević, marihuana.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više