Hrvatska glumica na Severinin tulum došla sa samozatajnim mužem, skupa su 14 godina

Foto: Karlo Klasić/Index

SEVERINA je u zagrebačkom klubu sinoć slavila 50. rođendan, a među 300-tinjak gostiju bila je i hrvatska glumica Daria Lorenci Flatz koja je na proslavu došla sa svojim suprugom Emilom Flatzom. 

Daria je odjenula crni top, hlače i kožnu jaknu, dok je njezin suprug nosio plavu košulju, tamnoplave hlače i smeđu kožnu jaknu.

Glumica je u braku s Emilom od 2008. godine te imaju tri sina, blizance Maka i Frana te Tina. Jednom prilikom ispričala je za Story da joj sinovi pomažu u kućanskim poslovima, a da joj je suprug velika podrška, ponajviše u odgoju djece.

"Našem odnosu Emil daje taj mirniji smjer, a ja ga pratim. Mnogo sam naučila od njega. Jako sam strastvena, prebrza na jeziku, a uz Emila sam uspjela mnogo toga uvidjeti i smiriti se. Vjerojatno i on od mene uči neke stvari. Odličan je tata", ispričala je glumica.

"Kad god je kod kuće, zaista kvalitetno provodi vrijeme s djecom. Mogu se isključiti i prepustiti mu palicu. Ne moram ništa dodati, ništa pitati, što je golema podrška. A to nije lako naći u muškarcu", dodala je.

Daria je na proslavi rođendana pozirala i s modnim kritičarem Nenadom Korkutom. 

Pročitajte više