Hrvatska influencerica kavu ili piće ne smatra spojem: "Idemo u restoran"

Screenshot: TikTok

ZAGREPČANKA Kornelija Slunjski, koja već godinama živi u New Yorku, na Instagramu i TikToku ima velik broj pratitelja, kojima daje savjete o spojevima. 

Puno pozornosti privukao je video koji je objavila na svom TikTok profilu, na kojem je prati nešto više od 60 tisuća ljudi, a u kojem objašnjava zašto šetnju i kavu smatra neprihvatljivom opcijom za spoj. 

Video su pregledala 2.5 milijuna ljudi, a njenu su objavu prenijeli i strani mediji, poput Independenta i Mirrora. 

"Ne prihvaćam kavu i šetnju kao opciju za spoj. Kao prvo, nisam pas kojeg treba prošetati, a kao drugo, imam kod kuće aparat za kavu koji radi sasvim dobro. Nećemo ni na piće. 
Samo ćeš me pokušati napiti i odvesti k sebi", rekla je. 

@kokobeaute

NO to zero effort men ##datingadvicefortheladies ##datinglife2021 ##datingtoday

♬ original sound - KokoBeaute

"Ići ćemo na večeru. Doći ćeš po mene pa ćemo ići u restoran, gdje ćemo vidjeti kako se ponašaš za stolom, što naručuješ, znaš li jesti sa štapićima. Malo ćemo te proučiti", zaključila je. 

Ispod videa je dobila puno komentara, a mnogi su je prozvali zbog takvih stavova. 

"Ovo je tako bezobrazno i bez poštovanja, ne samo prema muškarcima i njihovim roditeljima već i prema ženama koje više vole otići na kavu i u šetnju nego na večeru", komentirao je jedan korisnik TikToka. 

 

"Upravo si objasnila da imaš apsurdne standarde. Kladim se da isto tako očekuješ da muškarac uvijek sve plati", složio se drugi. 

"Ja volim šetati i planinariti. Zbog ljudi poput tebe je na ovom svijetu sve više materijalizma", napisala joj je jedna žena. 

"Narcisoidna cura koja je definitivno prošla svoje najbolje godine, sretno s tim ponašanjem", "Završit će na jahti s nekim starcem u Francuskoj", "Nema ništa za ponuditi, samo hrpetinu zahtjeva", "Nema šanse, nikad ne bih proveo par sati s nekim tko je toliko naporan i sklon osuđivanju", bili su još neki komentari. 

Inače, Kornelija je snimila i video u kojem objašnjava da je muškarac taj koji mora plaćati na spojevima. 

@kokobeaute

I said it... ##datingadvicefortheladies ##datinglife2021 ##datingbelikethat ##whopaysfordates

♬ Swear By It - Clutch

"Tamo odakle sam ja, a to je Hrvatska, muškarac plaća na svim spojevima. To je nešto oko čega se neću predomisliti, tako sam odgojena. Nikad ne bih mogla biti s muškarcem koji ne bi platio račun na prvom spoju", rekla je. 

Pročitajte više