Hrvatska influencerica požalila se na plač nečije bebe u avionu pa izazvala reakcije

Screenshot: Instagram

HRVATSKA plesačica i influencerica Martina Vuletić postala je viralna na društvenim mrežama nakon što je objavila video na svom Instagram profilu u kojem sjedi u avionu dok se u pozadini čuje dijete koje plače i doziva mamu. 

"Kad me pitaju: 'Kad ćeš ti?'" napisala je uz snimku na kojoj ozbiljnog izraza lica sluša plač bebe aludirajući na pitanja okoline kad će se postati majka. 

Podijeljene reakcije 

Njezina snimka prikupila je 300 tisuća pregleda i izazvala podijeljene reakcije. Naime, dok je neke njezina objava nasmijala, drugi su joj poručili kako bi trebala imati više razumijevanja za majke koje putuju s djecom. 

"Kad budeš imala svoje, skužit ćeš kako te boli briga za druge i da je u redu da plače (no mama je trebala upotrijebiti svoje čari da ga smiri)", komentirala je jedna pratiteljica, dok joj je druga poručila: "Čemu takvo lice? Zašto nisi ustala i ponudila pomoć?" 

"Nikad mi ne bi zasmetao plač ikoga, pogotovo ovako malog djeteta. Razumijem da je video trebao biti smiješan... ali da se ne osjeti strah djeteta u glasu... Općenito, ljudi se trebaju opustiti i početi zezati na svoj račun, a ne na tuđi. I imati više empatije", napisala joj je pjevačica Pamela Ramljak. 

No neki nisu sve shvatili tako ozbiljno. "Sudeći po komentarima, uz majčinstvo dolazi gubitak bilo kakvog smisla za humor", komentirao je netko.

"Na krivu ste se namjerili" 

Martina se kasnije u storyju oglasila o videu te poručila da ima pravo na svoje mišljenje, ali i da komentari ispod njezine objave "govore o svemu onom što je krivo u našem društvu". 

"Na krivu ste se namjerili ako ste mislili da ćete javnim pritiskom dokazati svoju veličinu, umanjiti mene i stvoriti nešto neistinito od osobe koja je sve samo ne debil i ovca bez grama pameti", poručila je svima. 

Podsjetimo, Martina je prošle godine na Indexovom izboru za najljepšu Hrvaticu zauzela 10. mjesto prema glasovima naših čitatelja. 

Pročitajte više