Hrvatska manekenka o zdravstvenim tegobama kćeri: Stegne me u srcu kad joj dam lijek

Foto: Instagram

HRVATSKA manekenka libijskih korijena Jasmina Hdagha skrasila se u Santa Monici gdje je prije šest mjeseci s partnerom Jamesom Kaufmanom dobila kćer Sedonu. Za RTL Exkluziv otkrila je kako se snalazi u ulozi majke i s kakvim se izazovima suočila.

"Nekako mi se činilo da je puno jednostavnije nego što sam mislila da će biti. Ne znam, možda mi je to majčinstvo leglo, ali mislila sam da će biti puno teže", izjavila je Jasmina i otkrila da je već dva mjeseca nakon porođaja počela raditi jer su u Americi zakoni nešto drugačiji nego u Hrvatskoj. Inače, Jasmina radi kao instruktorica joge.

Kaže i da se njezin partner James još uvijek nije u potpunosti oslobodio.

"Pa dobro, promijenio je dvije i pol pelene. Nije mu to jača strana, ali trudi se. Druže se oni, ali nije da predugo vremena s njom provodi jer radi i 'busy' je čim ona krene plakati. Umjesto da je proba utješiti, odmah kaže 'evo ti, evo ti' jer ga je strah, ne zna što da radi", priča manekenka. Od velike pomoći, kaže, bila joj je sestra Ena.

Otkrila je i da je malenoj Sedoni s dva mjeseca otkrivena tvorba koja se zove hemangiom, odnosno mekane, izdignute otekline na koži. Jasmina kaže da djevojčici mora davati lijek kako ne bi došlo do pogoršanja.

"I dalje imam taj nekakav nemir u vezi tog lijeka. Ujutro i navečer, kad joj moram dati lijek u nekoj tubici, nekako me stegne u srcu jer meni intuicija govori da prestanem, a opet me strah da nemam dovoljno znanja da joj to prestanem davati. Što ako to stvarno prebrzo naraste, a opet gledam rizik uzimanja lijeka za srce i za ostale organe", priča Jasmina

"Nekako sam se sad s tim pomirila. Krenem cmizdriti, ali... Evo, to mi je bio najveći šok i baš me pogodilo, ali dobro smo obje, zdrave smo", ispričala je Jasmina.

Pročitajte više