Hrvatska misica iznenadila izgledom lica, operirala je usne, nos, oči...

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

BIVŠA Miss Supranational Hrvatske Eni Šukunda iznenadila je izgledom na sinoćnjem izboru za Miss Supranational Zagreba i Zagrebačke županije.

Misica iz 2017. godine ne krije da se podvrgnula estetskim zahvatima na licu zbog čega je sad skoro pa neprepoznatljiva. Na sinoćnjem izboru pojavila se u dugačkoj plavoj haljini s visokim izrezom te dubokim dekolteom i privukla pažnju mnogih.

Ovako je Eni izgledala kad je postala Miss Supranational.

Da se u Turskoj podvrgnula estetskim korekcijama otkrila je i na svojim profilima na društvenim mrežama. Operirala je nos, grudi i usne, a odradila je i zahvat takozvanih "mačjih očiju".

"Eni voli imati tako malo jača istetovirana usta, ali uzmite u obzir da se Eni bazno uvijek svima sviđala, sada je već mlada žena u 31. godini života. Ona nema 18, 19, 20, pa da za to mora pitati dozvolu roditelja, i onda ako ona voli takva punija usta i ako joj to dobro stoji, to je njen osobni ukus i mi nemamo ništa protiv", rekla je za RTL Exkluziv Sanja Bjedov, vlasnica izbora za Miss Supranational, čiju je krunu Eni ponijela prije četiri godine.

Pročitajte više