Hrvatska misica javila se s Floride uoči izbora: "Dan mi je prekratak za sve obaveze"

Foto: Press

HRVATSKA misica Mirna Naiia Marić javila se s Floride, gdje iščekuje izbor za Miss Universe 2020. U nedjelju se očekuje finalni izbor, a sutra je preliminarno natjecanje kada će se doznati koje djevojke idu u finale.

Sedamdeset i pet ljepotica iz svih krajeva svijeta posljednjih tjedan dana boravi na Floridi i ubrzano se sprema za veliko finale.

"Pandemija je prouzročila teškoće u organizaciji izbora za Miss Universe 2020. Odmah pri dolasku svaka od finalistica morala je biti u cjelodnevnoj karanteni uz obavezan negativan PCR-test pri dolasku i check-inu. Testirane su još jednom i mjeri im se temperatura svaki dan. Djevojke su pod nadzorom uz strogo poštovanje epidemioloških mjera", objasnila je direktorica odnosa s javnošću direkcije Miss Universe Hrvatske Ivana Delač.

"Nošenje maski je obavezno prilikom izlaska iz hotelske sobe, nema uobičajenog fotografiranja, selfieji u grupama nisu dopušteni", dodala je Delač. 

Mirna uživa u mnogobrojnim aktivnostima na Floridi i željno iščekuje finale.

"Slobodnog vremena nemamo, od ranog jutra smo na fitinzima, probe koreografija traju drugo, imamo i plesnu probu. Jako se veselim jer je s nama na pozornici i Pitbull", kaže Mirna.

"S raznih cjelodnevnih snimanja idemo direktno u sobe. Dan je prekratak za sve obaveze koje moramo ispuniti", dodaje Mirna.

Intervjue su predstavnice svih zemalja odradile online putem Zooma pa ih sutra očekuje samo preliminarno natjecanje kada će se predstaviti u večernjim haljinama i kupaćim kostimima.

"Format natjecanja ponovno je promijenjen i nakon preliminarnog prednatjecanja znat će se kojih će 20 djevojaka biti prozvano u nedjelju na pozornici u top 21", ističe Ivana Delač.

Ovogodišnji izvor za Miss Universe vodit će Mario Lopez i nekadašnja misica Olivia Culpo, dok će u backstageu biti Paulina Vega i Demi Leah Nel Peters. 

Pročitajte više