Hrvatska šminkerica transformirala se u Trumpa, no to se nije svima svidjelo

Foto: Instagram

ŠMINKERICA Marina Mamić na društvenim mrežama ima gotovo 150 tisuća fanova koje oduševljava svojim transformacijama u poznate osobe. Posljednji u nizu u kojeg se transformirala je američki predsjednik Donald Trump. 

"Dobila sam puno vaših zamolbi da se transformiram u Donalda Trumpa stoga jedva čekam da vidim vaše reakcije", napisala je Marina ispod fotke uz poznati slogan američkog predsjednika "Ameriku ćemo ponovno učiniti velikom".

"Sjajno"; "Perika bolja od njegove", "Legendarno", "Savršeno", samo su neki od komentara ispod objave koja je pokupila gotovo četiri tisuće lajkova. 

Bilo je i onih kojima se nije svidjelo što se Marina transformirala u Trumpa, a jednu takvu poruku podijelila je i u svom storyju na Instagramu. 

"Aj' sad Hitlera pa nas zamoli da i njega tagiramo. Uf što sam razočarana da sam čak morala ovo napisati", poslala joj je jedna pratiteljica.

"Inače ne objavljujem ovakve poruke javno, ali ovo je baš 'no comment", napisala je šminkerica. 

Marina je svoje umijeće pokazala i u showu Tvoje lice zvuči poznato, a do sada se transformirala u, među ostalima, Severinu, Jennifer Lopez, Billie Eilish i brojne druge. 

Pročitajte više