Hrvatska snaha Anđelka želi proširiti obitelj, a pridružit će joj se i Andrija

Screenshot: YouTube

ANDRIJA i Anđelka s lakoćom su osvojili hrvatske gledatelje i postali jedna od trenutno najpopularnijih serija na ovim prostorima. Glumica Anđelka Prpić ima i još jednu čvrstu poveznicu s Hrvatskom.

Naime, glumica je udana za Darija Prpića, menadžera jednog beogradskog restorana. U jednom intervjuu za srpske medije otkrila je da na odmor najradije dolaze u Hrvatsku, gdje živi njegova obitelj: "Za odmor ponovno biramo hrvatsko mjesto Senj jer se tamo osjećamo domaće. Mjesto je rasterećeno od svih turističkih zakonitosti, a to je upravo ono što želimo, odmor." Osim dijela suprugove obitelji koji živi u Senju, par rado ide i u Zagreb gdje živi njegov brat.

Anđelka je otkrila i da sa suprugom planira proširiti obitelj. Velika im je želja kao drugo dijete dobiti djevojčicu, a glumica priznaje da joj ne bi smetalo ni ako bi ličila na oca, iako je njihov sin već prava slika Darija.

Njezin glumački partner u popularnoj seriji, Andrija Milošević, planira vjenčanje s djevojkom Aleksandrom Tomić, a želja mu je imati vjenčanje na plaži s 1500 uzvanika. Kao i Anđelka, i on želi kćer: "Volio bih imati kćer jer one vole očeve. Sinovi kad-tad dođu u sukob s očevima, to je staro plemensko pravilo zapisano duboko u genima. Zato bih volio imati kćer. Sebičan sam, što ću", u svom stilu objašnjava Andrija.

Pročitajte više