Hrvatski biznismen šutnuo srpsku starletu iz džipa i ostavio je pijanu na ulici?

Foto: Instagram

SRPSKA starleta Tijana Maksimović, poznatija pod umjetničkim imenom Tijana Ajfon, trenutno se nalazi u showu "Parovi", a prije ulaska u vilu navodno je doživjela neugodnost u koju je bio umiješan i hrvatski biznismen.

Kako piše srpski Alo, Tijana je bila u noćnom provodu s neimenovanim hrvatskim biznismenom i njegovim prijateljima, koji su je izbacili iz džipa jer je bila u alkoholiziranom stanju te im se nisu sviđale stvari koje je pričala.

"Tijanu je prijatelj z Hrvatske pozvao u provod jer je nekoliko dana boravio u Beogradu. Čitavu večer se Tijana super zabavljala s njim i njegovim prijateljima, a sve vrijeme je pila tekilu te je u tome pretjerala. Oko tri sata poslije ponoći, svi su željeli ići u drugi klub, a kad su ušli u džip hrvatskog tajkuna, posvađali su se i Tijana je počela vrijeđati njegove prijatelje. Govorila im je da su rugobe i seljačine, sve dok je doslovno nisu šutnuli iz džipa. Pri padu je raskrvarila koljeno jer je pala na rubnjak", ispričao je neimenovani izvor za srpski medij. 

Pročitajte više