Hrvatski Del Boy, Nino Raspudić

Foto: Marko Prpic/PIXSELL/Press

SANDI BLAGONIĆ uočio je da Mostov Nino Raspudić posljednjih dana nosi kaput sličan onome kakav je u seriji Mućke nosio Del Boy. Na svom Facebook profilu Sandi je objavio fotografije radi usporedbe Nine s Del Boyem.

"Nino Raspudić na setu hrvatskih Mućki kao Nino Boy, u epizodi u kojoj, zajedno sa suprugom, nabavlja rabljene, lovely jubbly, mrtvačke sanduke, pa krene skupljati potpise za referendum protiv covid-potvrda", napisao je Sandi.

Nino Raspudic na setu hrvatskih Mućki kao Nino boy, u epizodi u kojoj, zajedno sa suprugom, nabavlja rabljene, lovely...

Objavljuje Sandi BlagonićNedjelja, 19. prosinca 2021.

U objavi je preoblikovao Del Boyevu izjavu iz serije upućenu Rodneyju. Sandi je napisao "Don't worry, Marija. This time next year, we'll be millionaires", koja u prijevodu znači "Ne brini, Marija. U ovo vrijeme iduće godine bit ćemo milijunaši". Sandi je u rečenicu ubacio ime Marija, kako se zove supruga Nine Raspudića.

Ljude je nasmijala njegova objava.

"Vrh", "Genijalno", "Nema dalje, gasi sve", "Ali kapica daje jedan mlađahni štih, budimo iskreni", "Isti su. U istom kaputiću", pisali su ljudi u komentarima.

Pročitajte više