Glumac iz Ne daj se, Nina izrađivao krunice, cijena jedne bila tisuću kuna

Foto: Instagram

GLUMAC Robert Kurbaša publici je poznat po brojnim ulogama u poznatim domaćim serijama, ali je izvan televizijskih ekrana vrlo privatna osoba koja ne dijeli toliko informacija iz obiteljskog života. U razgovoru za Story.hr je glumac pričao o karijeri i povlačenju iz javnog života. 

Glumca se posljednjih godina manje viđa u javnosti, razlog tomu je, ispričao je, što postoje važnije stvari u životu. 

"Nisam se ja nikada povukao od medija iako moram priznati da manje pohodim društvena događanja jer jednostavno postoje prioriteti. Supruga Kristina nikada nije bila osoba kojoj je to imponiralo ili smetalo. Naša veza je puno dublja od toga", rekao je glumac. 

Robert i Kristina su u srpnju prošle godine dobili treće dijete. Nakon dva sina, par je dobio kćer, a u razgovoru je istaknuo da neće imati više od troje djece. Smatraju da je to lijepa brojka, ali i žele djeci omogućiti što bolji materijalni život. 

Kurbaša je televiziju zamijenio kazalištem, a u razgovoru je otkrio čime se bavio prošle godine. 

"Gluma je moj posao i moja strast, iako u posljednje vrijeme radim isključivo autorske predstave pa sam često dramaturg, režiser, producent i sve što zatreba. Krunice sam radio u suradnji s umjetničkom agencijom Elkana i napravili smo svega stotinu primjeraka. Ponosan sam na to jer su krunice jako lijepe i elegantne", rekao je glumac. Cijena jedne krunice bila je tisuću kuna. 

Na pitanje koliko je zahtjevno biti glumac, Kurbaša je odgovorio da ovisi o pojedincu.

"Kako za koga. Ovisi na koji način glumac pristupa svom pozivu. Za mene je taj poziv svet, jer glumac mora biti svojevrsno ogledalo društva u kojem živi. Što je ogledalo čišće to je i posao bolji", istaknuo je. 

Dodao je i da mu je omiljeni projekt bila dramska serija Urota, ali se nikada nije prikazala do kraja. 

Pročitajte više