Hrvatski navijač privlačio pažnju u Kataru, pogledajte što je odjenuo

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

HRVATSKA nogometna reprezentacija u ponedjeljak u 16 sati igra utakmicu osmine finala Svjetskog prvenstva u Kataru protiv Japana, a kao i do sada, očekuje se da će Vatreni imati dobru podršku navijača s tribina.

Među njima će se, vjerojatno, naći i jedan navijač koji je večer uoči utakmice s Japanom šetao centrom Dohe. Naime, šetalištem Souq Waqif u nedjelju prošetao je u poprilično neobičnoj haljini, odnosno kombinaciji arapske nošnje, hrvatskog dresa, motiva šahovnice i nečeg što sliči na hrvatsku zastavu.

Zanimljivi ukrasi na haljini

Na glavi je imao kefiju s motivom šahovnice, a na sebi je imao haljinu. Muške su haljine učestala nošnja u arapskim zemljama, ali je ovaj navijač dodao nekoliko zanimljivih detalja, od kojih jedan baš upada u oči. Gornji dio haljine sastoji se od dresa s brojem 10, valjda onog Luke Modrića, ali posebno su neobični rub haljine i rukavi.

Naime, navijač na obodu haljine ima nešto što sliči na hrvatsku zastavu, no umjesto da zastava ima niz crvene, bijele i plave boje, ima niz plave, bijele i crvene boje, dakako sa šahovnicom u sredini. Isti motiv ima i na rukavima.

Pročitajte više