Hrvatski navijači: "Podržavamo Srbiju, naši smo!"

Screenshot: Youtube

Hrvatski navijači u velikom su broju otputovali na Europsko prvenstvo u nogometu koje se u Njemačkoj odvija od 14. lipnja do 14. srpnja, a neki od njih otkrili su za srpske medije svoja očekivanja od turnira.

"Kakva mogu biti očekivanja, pobijedit ćemo! Jesu oni dobri, ali mi smo bolji. Mi Hrvati se uvijek držimo zajedno, cijela ekipa će to riješiti", rekao je za sportal.rs jedan navijač o utakmici sa Španjolskom. "Jedino odličje koje nam fali je to zlato. Zaslužili smo. To je ovaj turnir!" dodao je.

"Očekujemo pobjedu, naravno! Tko rješava? Rješavamo mi Hrvati, publika. Dajemo vjetar u leđa našim igračima. Tako ćemo do pobjede, do kraja! Sve za reprezentaciju. Sve dajemo za naše! Idemo do finala, do kraja, nedostaje nam još to zlato", dodao je jedan navijač iz Tomislavgrada.

Hrvatski navijači otkrili su da će osim hrvatske reprezentacije pratiti i srpsku. "Pratimo, naravno, i komšije. Podržavamo. Mi smo naši! Nadamo se da ćete i vi napraviti što bolji rezultat", rekao je jedan hrvatski navijač. "Ako Bog da, da se susretnemo u finalu", dodao je drugi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.