Hrvatski nogometaši nemaju sreće u ljubavi: Ovi razvodi šokirali su javnost

Foto: Instagram

POSLJEDNJI hrvatski nogometaš čiji je brak završio jest Ognjen Vukojević. On i njegova supruga Andrea, bivša Miss Hrvatske, a danas direktorica Službe marketinga u Hrvatskoj pošti, u medijima su se našli nakon što je on prije mjesec dana prijavljen za obiteljsko nasilje.  Andrea ga je prijavila policiji i optužila da je tijekom obiteljske svađe pijan prijetio njoj, njezinoj majci i sestri. Odbila je svjedočiti, nakon čega je prijava odbačena.

Sudeći po poduljem popisu onih čiji brakovi nisu uspjeli, nogometaši nemaju baš sreće u ljubavi. Goran i Milana Vlaović razveli su se nakon 18 godina braka, a godinu dulje izdržali su Igor Štimac i njegova bivša supruga Suzana. Nakon što je njihov sin prošlog mjeseca napao oca i sestru, Suzana je javno progovorila o njihovoj obitelji i odnosu s Igorom.

"Moja djeca imaju najboljeg i najstrpljivijeg oca na svijetu. Igora! Da, Igora, nemojte se čuditi. On im je podrška i prijatelj, katica za sve, uvijek dostupan, pun razumijevanja za njihove želje i probleme", napisala je.

Iako se na društvenim mrežama činio idiličnim, brak Boška Balabana i Ive Radić završio je nakon 15 godina, a Iva se ne tako davno medijima požalila da se trenutno jedina brine o njihovo troje djece.

Slaven Bilić s bivšom suprugom Adrijanom u braku je proveo 14 godina.

Iako je to bila velika ljubav koja je punila medijske stupce, brak Nike Kranjčara i šest godina starije Simone Fistrić završio je nakon četiri godine. Dražen Ladić sa suprugom Spomenkom u braku je bio 18 godina.
 
Igor Cvitanović i njegova bivša supruga Marija u braku su izdržali deset godina, dok su se Jerko Leko i Iva Šarić razveli nakon šest.

Nikola Pokrivač od supruge Katarine razveo se 2018. nakon četiri godine braka u kojem su dobili kćerkicu. Iako mu je Ecija Ivušić javno izjavila ljubav, njihova veza opstala je tek nekoliko mjeseci.

Pročitajte više