Hrvatski pjevač o hrani u Americi: Sve je lažno. Dinstam papriku, sve zeleno po tavi

Foto: Instagram

PJEVAČ Roko Blažević, koji je 2019. godine predstavljao Hrvatsku na Euroviziji, od rujna prošle godine pohađa jedan od najprestižnijih fakulteta na svijetu - Los Angeles College of Music (LACM). U pauzi od svih obaveza koje ima u Americi, Roko je iznenadio obitelj dolaskom u Hrvatsku.

"Uspio sam uhvatiti priliku, imam online predavanja, tako da sam došao iznenaditi malo svoje, nisam nikome javio tako da je bilo zabavnih reakcija. Pogotovo od starijih članova obitelji, bake kojima srce nije najsigurnije. Ali evo, lijepo je biti doma, stvarno je najljepše biti doma, lijepo je biti i tamo, ali kako kažu: Svugdi pođi, kući dođi!" rekao je Roko za In magazin.

Ispričao je kakav mu je život tamo, a ponajviše je kritizirao hranu.

"Nikad nisam znao koliko treba cijeniti našu spizu i mislim da je trenutačno najbolja u svijetu, a tamo je nekako sve istog okusa. Sve je lažno, sve je GMO i to mi je još uvijek onako bolna točka i pokušavam se naviknuti, ali teško. Dinstam papriku, a ono sve zeleno po tavi. Rekao sam: OK, nešto ćemo drugo pojesti", rekao je pjevač.

Za Los Angeles, pak, ima samo riječi hvale.

"Grad je stvarno kao u filmovima i to je onako jedna od prvih reakcija koje sam ima kad sam došao tamo. Kad sam prošetao centrom grada, kad sam prošao po Hollywood bulevaru, stvarno imaš osjećaj pa ja sam tu. Neki od moje ekipe s faksa su sreli Jennifer Hudson i još neke glumce. Doslovno ih možeš sresti na svakom koraku, nikakvi tjelohranitelji ili slično, ljudi jednostavno žive svoj život i uživaju", rekao je.

Kaže i kako su najljepše djevojke Hrvatice.

"To je isto još jedna stvar koju sam shvatio kad sam došao tamo, da imamo i najljepše cure na svijetu ovdje. Nisu loše Amerikanke, ali nekako mentalitet je drugačiji i mislim da se ja na to još navikavam. To je stvarno multikulturalni grad i država, ali eto nikad ne reci nikad - vidjet ćemo", rekao je.

Roko Blažević otkriva zašto se vratio u Hrvatsku

Nakon što je prošle godine upisao jedan od najprestižnijih glazbenih fakulteta na svijetu - Los Angeles College of Music, Roko Blažević je posjetio svoj rodni Split. Kako se ovaj mladi pjevač snašao u Americi, na što se nikako ne može priviknuti te koji je razlog njegova povratka u Hrvatsku, otkriva naš Hrvoje Krolo. 😊

Objavljuje IN MAGAZIN u Četvrtak, 27. siječnja 2022.

Pročitajte više