Hrvatski pjevač: Varao sam i bio varan. Seks je muškarcima fizička potreba, kao sport

Foto: Instagram

MARIO ROTH, frontmen grupe Vigor, progovorio je o ljubavi i odnosima. 40-godišnji Osječanin, koji trenutno nije u vezi, otkrio je je li ikad prevario djevojku te što misli o seksu bez ljubavi.

"Ja nisam bio u puno veza, ja sam bio u dvije veze u ovih svojih 40 godina upravo zato što ja pripadam toj generaciji koja je odrastala na drugačijim vrijednostima. Danas se gleda status, danas se gleda koliko imate novaca, danas se gleda koliko ste popularni, sve je više egotripera i narcisa i kod žena i kod muškaraca, tako da bolje je biti sam", tvrdi Roth za RTL Exkluziv.

"Bilo je prevara i s jedne i s druge strane"

Priznao je da je bilo i prevara u njegovom životu.

"Bilo ih je. Bilo ih je i s jedne i druge strane. Ne možeš očekivati kada imaš 21, 22, 23 godine da si emocionalno zreo - nisi. Čovjek je emotivno zreo, pogotovo mi muškarci, čini mi se poslije 30. Tada počinjemo shvaćati neke stvari drugačije", kaže glazbenik koji otvoreno govori i o seksu.

"Smatram da je sam čin jednostavno jedno duhovno i tjelesno prožimanje dvoje ljudi koji prema drugom gaje neke duboke i iskrene emocije. A kada se takve duboke i iskrene emocije spoje u jedno onda je i seks najbolji i najkvalitetniji", smatra.

"Kod muškaraca je seks fizička potreba"

Osvrnuo se i na seks bez ljubavi.

"Vjerujem u seks bez ljubavi, ali zato što živimo u vremenu kada je toga sve više i više. Zato što kod nas muškaraca ti je seks ta fizička potreba, to ti je jednostavno kao sport. Žene jako teško odvajaju emocije od seksa, dok muškarci savršeno to rade", zaključio je.

Pročitajte više