Hrvatski svećenik pomoću trešanja komentirao oskudno odijevanje, komentari su sve

Screenshot: TikTok

TOMISLAV LUKAČ, 30-godišnji svećenik iz Kaštela, na TikToku redovito komentira razne teme, od Eurosonga do Severine. Sada je pokazao što misli o oskudnom i provokativnom odijevanju, i to služeći se primjerom - trešanja. 

"Vrijedi za muške i za ženske osobe"

"Kad je rodna godina, ima puno trešanja. To znači da ih mogu svi imati i zato cijena trešanja pada. Kad nije rodna godina, to znači da nema puno trešanja i da ih ne mogu svi imati i automatski onda cijena trešanja raste", objasnio je. 

@dontomolukac Čuvaj svoje tijelo jer ima neprocjenjivu vrijednost! #fyp #fypage #foryoupage #fypviralシ #priest ♬ original sound - dontomislavlukac

"Slično je i sa našim tijelom. Ako se oskudno i provokativno oblačimo, time drugima poručujemo da nas je lakše imati i time cijena našega tijela pada. A ako se pristojno oblačimo, time poručujemo da nas ne može svatko imati i time cijena našega tijela raste", zaključio je. 

"I ovo vrijedi i za muške i za ženske osobe. Zato čuvaj svoje tijelo jer ono ima neprocjenjivu vrijednost", poručio je, a ljudi su se počeli sprdati u komentarima. 

"Bila rodna godina ili ne, svećenici se lijepo hrane" 

"Ja se pristojno oblačim, ali me je lako imati", napisao je netko, a drugi je komentirao: "Svećenik govori da cijena nečijeg tijela pada." 

"Bila rodna godina ili ne, svećenici se lijepo hrane. Reklama sa trešnjama od 8 eura, a mnogi nemaju ni za kruh", "Bitnije je pitanje zašto si svatko ne može priuštiti trešnje" i "Zašto ti onda imaš haljinu?", neki su od komentara. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.