Hrvatski tenisač u tajnosti postao otac djevojčice, poznato je i lijepo ime kćeri

Foto/Screenshot: Instagram

HRVATSKI tenisač Nino Serdarušić i njegova supruga Lucija u tajnosti su postali roditelji. Par je dobio djevojčicu koju su nazvali Nikol, a sretnu je vijest na društvenim mrežama podijelio tenisač Borna Gojo. On je objavio video proslave uz harmoniku i fotografiju s novopečenim ocem.

"Dobro nam došla, Nikol", napisao je Borna uz snimku na kojoj je vidi kako Nino slavi. Zatim je podijelio fotografiju s njim uz opis: "Sritno, naša Nikol." Inače, ime Nikol izvorno je grčkog porijekla Nikolaos. U sebi veže dvije riječi: "nike" (pobjeda) i "laos" (narod).

Serdarušić je 2022. oženio lijepu Lucijom Dujić. Njoj su profili na društvenim mrežama privatni, ali piše da je završila ekonomiju i pravo na IE Sveučilištu u Madridu, a trenutno radi u konzultantskoj kompaniji Deloitteu. Tenisač je na Instagramu podijelio jednu fotografiju s vjenčanja uz emotivan opis. 

"Neke stvari znaš od početka. Od prvog pogleda, prvog zagrljaja, prvog poljupca. Čista ljubav. Zajedno smo u ovome, zauvijek. Kako lijepa mladenka", napisao je. Nino je, inače, bio dio hrvatske teniske reprezentacije koja je početkom 2022. osvojila srebro na Davis Cupu. 

Pročitajte više