Hrvatski top model: Vanja Rupena na najavnoj špici nove sezone u "vilinskom izdanju"

UZ OPUŠTAJUĆE zvukove glazbe koja se puštala na setu studija Brodarskog instituta, prekrasna voditeljica Hrvatskog Top Modela Vanja Rupena, ovih je dana snimila najavnu špicu za emisiju te spot s informacijama za prijavu u show. Pripreme (odabir odjeće, briefing i make up) su trajale oko dva i pol sata, a snimanje spota je potrajalo četiri sata. Za styling je bio zadužen Emil Rebek, a Vanja je nosila dvije kreacije poznatih svjetskih kreatora. Prekrasno lice poznate manekenke svježim i prirodnim make up-om `oslikao` je Pedro Pjanti, a Vanja je zasjala u "vilinskom izdanju".

Bivša Miss Hrvatske, koja je u inozemstvu ostvarila zavidnu modnu, ali i voditeljsku karijeru, svojim će iskustvom, savjetima i kritikama u novoj sezoni usmjeravati i voditi nove mlade nade svijeta mode. "U svijetu mode i poslu kojim se bavim postoje razne kušnje i opasnosti kojima smo možda izložene i više nego ljudi u drugim poslovima. Iz osobnog iskustva znam da je važno ostati svoj. I kada sam bila u trenucima najveće slave, ali i kada stvari nisu išle baš onako kako sam htjela, željela sam ostati s obje noge čvrsto na zemlji", kazala nam je na predstavljanju projekta Vanja, koja smatra kako je za uspjeh, osim ljepote, važan i karakter.

"Ono što bih ja mogla sugerirati curama je to da u samom početku budu skromne, da budu odgovorne prema poslu i da se ponašaju kao profesionalci, a mi smo tu da im u tome pomognemo. Ljepota i fizičke karakteristike jesu najvažnije, ali važan je i karakter. Treba biti karakterno čvrst", navela je.

Pročitajte više