Hrvatsku reality zvijezdu susjed napao sjekirom zbog smeća

Foto: Facebook

MARIJA PREKODRAVAC, koju su domaći gledatelji upoznali u reality showu Farma, na društvenim je mrežama objavila fotografiju na kojoj ima gazu oko glave i skorenu krv po bradi.

"Sjekirom po glavi! (meni je svaka vrsta nasilja već sad postala znak da se fakat sve može preživjet). "dobila si sjekirom po glavi.kak se držiš?
-čudi me da mi nitko nije u obitelji Bosanac. eto tako"
-"e a kaj si dobila za rođendan?
-sjekirom po glavi"
i tak 
(masa vas mi upada u inbox pa da kratko i jasno kažem-susjed me napao s leda jer sam mu rekla da si smeće baca u svoje dvoriste a ne u moje. naime-donio je neke kante s bojom i bacio mi to pred ulaz.i doista sam bila pristojna u pokušaju da se to eliminira. no dobila sam sjekirom. mene ljudi jednostavno vole udarat i vise ne dvoume s čime će to učiniti. ili je svijet fakat otišao u kurac...)", napisala je.

"9. rujna oko 13.15 sati u Susedgradu, u Ulici Dobriše Cesarića, 81-godišnjak je nakon verbalnog sukoba oštrim predmetom lakše ozlijedio 30-godišnjakinju. Liječnička pomoć pružena joj je u KB-u Sestre milosrdnice. Kriminalističko istraživanje je u tijeku", izvijestila je najprije policija.

"Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 81-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstvo u pokušaju na štetu 30-godišnjakinje. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu", objavili su kasnije iz Policijske uprave zagrebačke.

Marija je Farmu napustila nakon što je ošamarila drugu natjecateljicu Anamariju Džambazov koja ju je provocirala.

"Jesi li rekla da ćeš me udariti. Hajde, udari me. Neću se maknuti, neću ti ništa, udari me", ponavljala je Anamarija sve dok druga farmerica nije izgubila živce i udarila je.

Produkcija je nakon toga donijela odluku da će obje farmerice biti izopćene iz farmerske zajednice. Obje farmerice preselit će se i kućicu za dueliste, gdje će moći razmisliti o svom ponašanju. 

Nakon duela Farmu je napustila Marija.

>>>Big Brother nije ni počeo, a već se digla prašina: Otkrivamo istinu o tome tko ulazi u kuću

Pročitajte više