Hrvoje Horvat već je 12 godina u braku s lijepom odvjetnicom Aleksandrom

Foto: Facebook

HRVATSKI rukometni izbornik Hrvoje Horvat već je 12 godina u braku s lijepom odvjetnicom Aleksandrom, s kojom ima sina Bornu i kćer Taru.

Hrvoje je pričao i kako je započela njihova ljubavna priča.

"Upoznali smo se na Pagu, u Staroj Novalji. Nismo bili blizu sportskih terena kad smo se sreli pa možda zato i nema neke sportske poveznice", rekao je za Story.

Objavljuje Aleksandra HorvatSubota, 13. siječnja 2018.

Aleksandra na svom Facebook profilu rado dijeli njihove zajedničke fotografije i ne skriva da je najvatrenija navijačica Kauboja.

Njihova djeca od oca su naslijedila ljubav prema sportu. Kći Tara i sin Borna oboje treniraju rukomet, a Tara se bavi i jahanjem.

"Kći ima 11 godina, četvrti je razred i trenirala je rukomet. Prekinula je zbog korone, ali trenutačno je na jahanju. Tetka joj je prenijela ljubav prema konjima i vidjet ćemo u kojem će se smjeru ona razvijati. Sin ima šest godina i pun je energije, sportaš, trenira taekwondo. Dobro je da djeca u ranim godinama razvoja iskuse takav bazni borilački sport, no rano je za usmjeravanje, neka sve ide svojim tokom", rekao je izbornik.

Dok je još bio trener Nexea u Našicama, Hrvoje je svaki dan putovao na posao iz Zagreba.

"‘Često su me i u Našicama i u Zagrebu pitali kako izdržim jer non-stop vozim 220 kilometara u jednom smjeru. Odgovor je jednostavan: kad imaš dovoljno jak motiv, ništa nije teško. Zdrava obitelj donosi zajedničke odluke pa smo tako odlučili da ću putovati jer su djeca u Zagrebu krenula u školu i vrtić, a supruga tu radi. Morali smo uzeti u obzir i njezinu karijeru. Ništa nije patilo osim vožnje."

"Uz obitelj, s njima sam potpuno opušten. Kad sam s djecom, potpuno podjetinjim. Žena mi često kaže da sam joj ja najveće dijete i najveći problem u kući. Uz njih zaboravim sve pritiske, stresove…", zaključio je.

Pročitajte više