Htio vratiti 4800 rola papira koje nije uspio prodati online, ali ovo nije očekivao

Screenshot: YouTube

ŠEF SUPERMARKETA pokazao je srednji prst muškarcu za kojega kaže kako je želio vratiti gotovo 5000 rola toaletnog papira i 150 sredstva za čišćenje ruku koje nije uspio prodati online.

John-Paul Drake, izvršni direktor lanca supermarketa Drakes u Južnoj Australiji, rekao je da je odbio muškarcu vratiti novac. U snimci koju je objavio na YouTubeu Drake je rekao da je nedavna panična kupovina toaletnog papira bila "apsolutno smiješna" s obzirom na to da je lanac u jednom trenutku u četiri dana prodao zalihe za osam mjeseci.

No ponašanje jednog kupca bilo je gore od ostalih. "Imao sam jučer prvog kupca koji je htio dobiti povrat za 150 paketa s 32 role papira (4800 rola) i 150 sredstva za čišćenje ruku od litru.

Drake je rekao da je čovjek ušao u trgovinu kako bi dobio svoj novac natrag nakon što mu je eBay nije dopustio da ih prodaje putem interneta. U snimci koju je objavio prošli tjedan Drake je pokazao srednji prst i kaže kako je to bio njegov odgovor na zahtjev kupca.

"Rekao sam mu da je vrsta osobe koja stvara problem u cijeloj zemlji."

U nastavnoj objavi na LinkedInu, Drake je napisao da kupac nije kupio papir i sredstva za čišćenje ruku odjednom, no tvrdi da je vodio "sofisticiranu operaciju" u kojoj je do 20 ljudi posjećivalo nekoliko njihovih trgovina kupujući po paket u svakoj.

Pročitajte više