HTZ: Indexova kamera zavirila je u backstage i otkrila neke slatke tajne

KANDIDATI koji putem showa "Hrvatska traži zvijezdu" žele postati glazbene zvijezde, tijekom live emisije petkom nekoliko sati neprestano cirkuliraju hodnicima i sobama Studija 2 Jadran filma. Mada je za njih posebno uređen backstage iz kojeg se javlja Marko Lušić, kandidati su puno nemirniji nego se čini. Kako koji kandidat nastupi, tako svi ostali lete van iz backstagea i bacaju mu se u zagrljaj stiskajući šake kao potvrde dobrog nastupa. Pa malo skoknu do WC-a, pa ih se zove nazad, pa idu popraviti šminku, pa kasne na pozornicu i takav je kuršlus tijekom cijele emisije.

Suze, skakutanja i demantiji

Jedna od nezadovoljnijih svojim nastupom bila je Sementa jer je uvjerena kako je "falšala" i zaboravila riječi, dok su ostali uglavnom bili zadovoljni onime što su pokazali. Najtužnije, svakako, bile su Anđela i Manuela, djevojke koje je publika najmanjim brojem glasova izbacila iz showa. Dok je Manuela suze brisala o košulju svog dečka Ivana, Anđela je skakutala na sve strane kao da se ništa nije dogodilo, iako se dalo iščitati kako je povrijeđena odlukom publike.

Show praktički nije ni počeo, a već su krenule glasine o prvom ljubavnom paru. Zoran i Nikolina navodno su zaljubljeni, pa smo Zokija pitali kako mu je u vezi s Nikolinom, međutim, dobili smo odgovor kojem se nismo nadali. "To su sve izmišljotine, svašta se piše što nije istina i samo Nikolina i ja znamo što je istina", rekao nam je Zoran. Kako su se svi kandidati provodili ondje gdje je samo Indexovoj kameri bio dopušten ulaz, u backstageu, te što su osjećali nakon cijele emisije, pogledajte u priloženom videu.

Napisala: Lana Vukičević
Snimatelj: Tomislav Brdjanović
Montažer: Ivan Teskera

Pročitajte više