HTZ kauboj Jurica Gorša odnedavno u vezi: Cura mi ne radi probleme oko posla

NAJPOZNATIJI hrvatski kauboj, Jurica Gorša, ne gubi vrijeme nakon ispadanja iz showa Hrvatska traži zvijezdu, već se priprema za nastupe sa svojim bendom te radi na snimanju albuma. "Evo u kombiju sam, pripremam se za svirke s bendom, imamo već neke nastupe zakazane, a i snimamo album", rekao nam je Jurica kad samo ga nazvali.

"Ona se raspitivala jel' dolazim i eto, jednostavno se sve dogodilo"

Simpatični Valpovčanin nije samo posvećen poslu, već je nakon povratka u rodni grad našao vremena i za ljubav. Naime, Jurica je odnedavno u vezi s prijateljicom iz djetinjstva. "Cura će me zadaviti jer pričam o njoj, ali da, u vezi sam", kaže nam on i dodaje da riječ o "friškoj vezi". "Ona i ja se dugo znamo. Nekad smo stanovali u istoj ulici i družili se kao mali", rekao nam je Jurica koji je svoju dragu "osvojio" nedavno, kada je za vikend otišao kući. "Ona se raspitivala jel' dolazim i eto, jednostavno se sve dogodilo", kaže nam simpatični 23-godišnjak uz smijeh. Njegova draga ga je privukla svojom osobnošću, a kako nam kaže Jurica, imaju i slične interese, jer i ona voli glazbu, a uz to je i jako pametna.

"Ne radi mi probleme oko posla"

Budući da je valpovački kauboj ipak postao prepoznatljiv i popularan, pitali smo ga kako će se njegova djevojka nositi s novostečenom medijskom pažnjom. "Mislim da neće biti problema oko toga, jer je pametna i razumna", tvrdi Jurica i kaže da mu je u vezi "zabavno i zanimljivo", jer mu djevojka "ne radi probleme oko posla".

Nakon odlaska iz HTZ kuće, Jurica je bio prilično tužan, ali kaže kako je ostao u kontaktu "sa svima". "Svi će mi faliti, produkcija, ekipa u kući, kandidati, ma svi", rekao nam je razdragani Valpovčanin za kojeg ćemo zasigurno još čuti.

O kandidatima koji su ostali u kući nakon Juričina odlaska možete čitati na službenom blogu www.hrvatska-trazi-zvijezdu.bloger.hr.

Pročitajte više