HTZ: Prijavljeno već pet tisuća kandidata za drugu sezonu

NAKON što su pronašli prvu glazbenu zvijezdu, Bojana Jambrošića, RTL televizija uskoro kreće i u potragu za drugom. O interesu za sudjelovanje u novoj sezoni showa "Hrvatska traži zvijezdu" najbolje govori brojka pet tisuća, koliko je do sada prijavljenih kandidata. Prijave za drugu sezonu su još uvijek otvorene, pa se prijaviti mogu i oni koji su dosad oklijevali.

Carla, Nikolina i Bojan nastupaju 19. rujna povodom "Dana zdravog osmijeha"

Iako je mladi Čakovčanin jedini ponio titulu nove hrvatske zvijezde, zvjezdanim putem su krenuli i drugi finalisti, poput Zorana Mišića koji izazove euforiju obožavatelja gdje god se pojavi. U tome im je uvelike pomogla ljetna turneja, ali oni i samostalno odrađuju gaže.

Bojan, Nikolina i Carla će 19. rujna, povodom akcije "Dan zdravog osmijeha", nastupiti u Prelogu. Taj dan se obilježava svake godine u većini hrvatskih gradova na inicijativu Hrvatskog društva za dječju i preventivnu stomatologiju. Tako se ujedno obilježava i svjetski dan oralnog zdravlja. Cilj akcije je upozoriti na zabrinjavajuće stanje oralnog zdravlja u Hrvatskoj, posebno mlađe populacije.

Pročitajte više