HTZ: Žiri se "naježio" zbog pjevanja Lucije Kukor, ali ona ipak više voli ples

LUCIJA KUKOR jedna je od rijetkih natjecateljica ovogodišnjeg HTZ-a koja je u potpunosti oduševila žiri svojim glasovnim sposobnostima. Kad je krenula pjevati, Tony, Anđa i Fox redom su zinuli i poručili joj: "Vidimo se u finalu". 


19-godišnja Lucija nije talentirana samo za pjevanje, već i za ples kojim se bavi već 9 godina te ide u plesnu srednju školu. "Prvo sam počela u klubu, zatim se otvorila plesna škola i upisala sam se u nju", rekla nam je skromna Lucija koja se na HTZ prijavila iz znatiželje. "Pjevalo mi se i htjela sam vidjeti kako to sve izgleda pa sam se prijavila", kaže talentirana srednjoškolka koja se nikad nije profesionalno bavila glazbom niti je pjevala u zboru. "Od prošle godine imam u sklopu plesne škole predmet vokalne tehnike i to mi je prvi put da se službeno bavim glazbom", ispričala nam je.

Na pitanje voli li više pjevanje ili plesanje, isprva je zanijemila. "To je teško pitanje. Mislim da ipak malo više volim ples", kaže Lucija koja još ne zna čime će se baviti u budućnosti. "To je isto malo komplicirano pitanje, još ne znam čime se točno želim baviti", rekla nam je talentirana umjetnica i odjurila na sat plesa.

Pročitajte više