Huljić o Haninoj trudnoći s Grašom: Stalno sam im govorio "hoćete me napraviti didom"

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

DUET Tončija Huljića i Petra Graše Inamorana pjesma je godine prema izboru publike. Na ovogodišnjem Danu najbolje domaće glazbe Narodnog rekli su da su presretni i zadovoljni što je upravo njihova pjesma omiljena među publikom. 

"Sve ono što radimo, radimo za publiku, ali radimo i za svoju dušu. Ova je pjesma nastala baš za svoju dušu, bez nekih velikih ambicija da skupimo nagrade. Nisu nam više potrebne, ni meni ni Petru, ali smo u svakom slučaju, kad god ih dobijemo, na njih jako ponosni", rekao je Tonči Huljić. 

Referirajući se na Grašin nedavni hit, voditeljica Tatjana Jurić našalila se s Huljićem i rekla: "Tonči, je l' ti reka 'ko, postat ćeš dida?'"

"Ma nemoj mi ništa govoriti, gledam one slikice, i tako. Stalno sam govorio - hoćete me više napravit' didom? Onda kad je došao taj trenutak, malo me uhvatila panika. Ja sam čovjek koji uvijek planira na duge staze. A šta sad kad postaneš dida? Sad samo čekam - pradida", rekao je Huljić.

Na njegov odgovor nadovezao se i Petar Grašo, koji s Tončijevom kćeri Hanom čeka dijete.

"Mi smo uvijek jedan drugome radili spačke, mislim da je ovo finalna", rekao je Grašo.

I guštam i guštam i guštam...

Objavljuje FuliranjePetak, 10. prosinca 2021.

Osvrnuo se i na sretnu vijest da će postati otac.

"Trebalo mi je neko vrijeme, kao vjerojatno svakom čovjeku, da sam sa sobom osvijestim tu divnu informaciju i sad živimo u slatkom iščekivanju. Kad zatvorimo vrata naše kuće, živimo kao i sve normalne obitelji koje čekaju prinovu", rekao je Petar.

Što se tiče mijenjanja pelena, imao je spreman odgovor: "Mislim da ima i drugih članova ove familije koji trebaju guglati kako se to radi."

Pročitajte više