Huljić u Knjazalištu otkrio kako je skužio da se događa nešto između Graše i Hane

Screenshot: HRT

U NOVOJ epizodi Knjazališta gostovao je Petar Grašo koji se u Napulju okušao kao pizza-majstor. U emisiji se pojavio i njegov punac Tonči Huljić.

"Shvatio sam da se nešto događa između njega i moje kćeri kad on više nije imao primjedbi. Dođemo u studio, snimimo pjesmu i njemu je sve ok. Složi se sa mnom svaki put, nema problema, razgovori teku normalno. Mislio sam da mu je nešto, da mora doktoru", rekao je Huljić u Knjazalištu.

"Ono za podrigivanje nosim na ramenu, ali noći i prematanja je majka uzela u svoje ruke jer koncerti počinju u 21 sat... Mala je već bila posvuda, voli putovanja", spomenuo je Grašo i svoju kćerkicu Albu. Otkrio je i da je na putu "300 dana godišnje".

Hana i Grašo vjenčali su se u veljači 2022. godine, a kćerkicu su dobili u srpnju iste godine. 

Kako je sve počelo?

Hana i Petar poznaju se još otkako je ona bila dijete. Grašo je dobar s Tončijem već dugi niz godina te zajedno surađuju. Hana i Petar su 2016. godine surađivali na pjesmi Srce za vodiča. Glazbu je tada pisao Tonči, a za tekst je zaslužna njezina majka Vjekoslava.

Grašo je tada nahvalio mlađu kolegicu te otkrio da Tonči nije bio oduševljen idejom o njihovoj suradnji. "Kad sam rekao Tončiju kako bih želio surađivati s Hanom, nije bio najsretniji jer nije želio da ljudi misle kako ju je on gurnuo u to. No kada je čuo kako je zvučala u studiju, znali smo da je to pun pogodak. Hanu smatram dijelom obitelji", ispričao je tada Grašo za domaće medije.

Hana je tada rekla da je Petar obiteljski prijatelj Huljića. "Petar nam je obiteljski prijatelj i baš me razveselilo što s njim mogu otpjevati pjesmu koju je zavolio na prvu. Zamolio me da mu otpjevam vokal, a ubrzo smo snimili spot u kojem glumim anđela jer se on spominje u tekstu. Jako mi je drago što sam mogla sudjelovati u ovoj lijepoj pjesmi", rekla je tada.

Pročitajte više