I Anamarija traži donacije za stan: Nismo neradnici, stiže beba, a ne daju nam kredit

Foto: Igor Kralj/PIXSELL/Privatni album

ANAMARIJA KREŠIĆ povela se primjerom Katarine Skrbin te kao i ona pokrenula crowdfunding kampanju u nadi da će prikupiti 80.000 eura za kupnju stana u Zagrebu. Razgovarali smo s Anamarijom i saznali što stoji iza njene kampanje.

>>Cura koja traži donacije za stan: Govore mi da idem raditi. Radim, no ne želim kredit

"Muž i ja krajem 10. mjeseca očekujemo prinovu. Želimo imati svoj stan već duže vrijeme, ali nam banke ne daju kredit jer ne zadovoljavamo uvjete (premale plaće, to jest minimalac). Da smo uspjeli dići kredit bili bismo oko 30 godina u kreditu, a gdje je još sve ostalo. Mladi smo i želimo puno toga još ostvariti i pružiti sve djetetu u životu", objašnjava Anamarija za Index.

"Kad sam vidjela da je Katarina pokrenula tu platformu, ranije nisam znala za to, ni trenutka nisam razmišljala - idem i ja pokušati. Objavila sam sve na Facebooku, rekla obitelji i svi su nam dali podršku", kaže nam.

"Ovo mi je prva ovakva kampanja, ali već sad vidim da ima ljudi koji misle da smo mi mladi neradnici kad tražimo ovakvu pomoć. Nismo mi neradnici već samo ne želimo čitav život živjeti u kreditu za stan, a imamo i ostale ciljeve koje želimo ostvariti", poručuje kritičarima njenog poteza.

Priznaje da ne zna hoće li uspjeti prikupiti punu svotu novca. "Ako uspije, puno bi mi pomoglo, voljela bih da uspije", optimistična je.

Anamarijinu kampanju podržala je i Katarina koja je započela s ovim trendom crowdfunding kampanja za kupnju stana te je upravo ona donirala prvu svotu u kampanji. 

Pročitajte više