Iako joj je tek 17 godina, kćerka Micka Jaggera pozirala u toplesu

BAŠ KAO što bi vjerojatno svaki otac poludio kad bi vidio polugolu kćer pred očima javnosti, tako je i Mick Jagger prije nekoliko godina pošizio jer mu se 20-godišnja kćer šetala po manekenskoj pisti u prozirnoj majci preko koje su joj se nadzirale bradavice. Kako je reagirao kad je vidio svoju drugu kćer kojoj je tek 17 godina kako pozira u toplesu za jednu modnu kampanju - ne znamo, ali sudeći prema njegovoj prijašnjoj reakciji ne piše joj se dobro.

Naime, Georgia May, najmlađa kćer Micka Jaggera i Jerry Hall, postala je zaštitno lice modne kuće Hudson Jeans za koju je snimila i svoju prvu kampanju. Odjevena samo u tamne traper hlače, Georgija na jednoj od fotografija provokativno gleda u fotoobjektiv dok na drugoj pozira zajedno sa svojim 18-godišnjim dečkom - sinom rock zvijezde Roda Stewarta. Kampanja traperica za jesen/zimu napravljena je za američko tržište, a fotke na kojima je Jaggerova kćer u toplesu uskoro će biti diljem SAD-a na svim većim plakatima.

"Jerry uvijek kaže Georgiji da bude pristojna prema svima i da ne pokazuje guzu"


"Nijedan otac ne bi podržavao svoju maloljetnu kćer koja želi polugola pozirati pred očima javnosti, tako ni Mick nije iznimka", izjavila je bliska prijateljica Jaggerovih. I dok je Mick navodno zgrožen zbog toples fotki, majka 17-godišnjakinje, glumica Jerry Hall, podržava kćer u svemu što radi. "Ona uvijek kaže Georgiji da bude pristojna prema svima makar joj se netko i ne sviđa. I za kraj joj uvijek kaže da ne pokazuje guzu", dodaje izvor.

Slična situacija u obitelji Jagger dogodila se 2004. godine kad je tada 20-godišnja Elizabeth Jagger izašla na modnu pistu u potpuno prozirnoj majici. Mick je navodno potpuno poludio te je zabranio kćeri da se tako odijeva, makar i zbog posla.

Pročitajte više