Iako ju je brutalno pretukao, pjevačica Rihanna se vratila Chrisu Brownu

DOK SE drugi zgražaju kada je riječ o nasilju nad ženama, 21-godišnja pjevačica Rihanna se vratila svom dečku Chrisu Brownu koji ju je prije nekoliko tjedana brutalno pretukao. Iako su je mnogi podržavali u prekidu, Rihanna se jednostavno oglušila na one koji joj žele najbolje te se uoči proslave svog rođendana ipak pomirila s nasilnikom.

"Ponovno su zajedno. Stalo im je jedno do drugoga", rekao je izvor za magazin People. "Dok je Cris istovremeno zatečen onime što se dogodilo, ipak je sretan što je uz ženu koju zaista voli", dodaje izvor. Iako je Rihanna prije nekoliko dana viđena u Meksiku, People tvrdi kako se 19-godišnji Chris Brows i pjevačica trenutno nalaze na Miami Beachu u jednoj od privatnih kuća repera Seana Combsa, poznatijeg kao P.Diddy.

"Želja za pomirenjem je bila obostrana"

Prema navodima američkog časopisa Chris je nazvao Rihannu prošli tjedan kako bi joj čestitao rođendan te joj poslao dijamantnu ogrlicu i narukvicu kao poklon. "Nazvao ju je kako bi joj poželio sve najbolje za 21 rođendan. Želja za pomirenjem je bila obostrana", priznaje izvor blizak pjevačici.

Što se tiče sudske strane slučaja, policija još uvijek nije prikupila dovoljno dokaza na temelju kojih bi mogla optužiti repera za fizički napad, ali glasnogovornik državnog tužiteljstva u Los Angelesu je poručio kako će, bez obzira na Rihannu, prijaviti Browna kada istraga završi.

A.M.
Foto: Daily Mail, JLP

Pročitajte više