Ida Prester, Mile Kekin, Ava... Ova poznata lica sinoć su viđena u izbornim stožerima

Foto: Marko Todorov/Ranko Suva/Damjan Tadic/CROPIX/Matija Habljak/PIXSELL

JUČER su održani parlamentarni izbori, a u izbornim stožerima okupila su se i brojna poznata lica. Dok su neki podržavali partnere u izbornoj noći, drugi su došli izraziti svoju podršku strankama, a neki su se pak okušali kao kandidati na listama. Evo tko je sve od poznatih Hrvata i Hrvatica sinoć snimljen u izbornim stožerima. 

Mile Kekin 

Frontmen grupe Hladno pivo u stožer stranke Možemo došao je kako bi izrazio podršku supruzi Ivani, kandidatkinji stranke u prvoj izbornoj jedinici. 

Ida Prester 

Pjevačica i voditeljica također je snimljena u izbornom stožeru stranke Možemo kako prati rezultate izbora. 

Kristina Krepela 

Glumica je iz stožera Mosta i partnera pratila izbornu noć, a ondje je došla kako bi izrazila podršku partneru Marinu Miletiću.  

Ava Karabatić 

Samoprozvana glumica našla se na listi Ivana Pernara, koji je izbore pratio iz pečenjarnice. Nakon što je nespretno komentirala poraz na izborima, Ava je dala naslutiti kako će se kandidirati za europski parlament. 

Ivančica Pahor  

Ivančica Pahor (prva s lijeva) 

Bivša manekenka koja se danas bavi dizajnom nakita pozirala je u stožeru Domovinskog pokreta. Pahor je inače bila druga na listi Domovinskog pokreta u trećoj izbornoj jedinici, no nije uspjela izboriti svoje mjesto u saboru.  

Stjepan Jimmy Stanić  

Hrvatski glazbenik pojavio se u stožeru Domovinskog pokreta sa suprugom Barbarom, a u jednom su trenutku čak i zaplesali. 

Pročitajte više