Ida Prester na premijeri novog Bonda: Daniel Craig je balkanska seljačina!

NA SINOĆNJOJ premijeri "Zrna utjehe", 22. po redu filma o najpoznatijem tajnom agentu na svijetu, Jamesu Bondu, koji je svoju svjetsku premijeru doživio krajem prošlog tjedna svečanim projekcijama u Londonu, a zatim i Parizu, pojavilo se mnogo poznatih osoba. Između ostalih, na premijeri su sudjelovali Boris Mirković, Mirko Fodor, Nevena Rendeli, glumica Kristina Krepela, voditeljice Jasna Nanut i Ida Prester, Aki Rahimovski te Mario Petreković. Novopečena "posvuduša" Kristina Krepela sramila se stati pred fotografe sa svojim dugogodišnjim dečkom, redateljem Goranom Legovićem, kojemu je zamjerila "trešerski outfit" koji joj je kvario damski imidž.

Voditeljica Ida Prester, priznaje, nije posebno oduševljena novim Bondom, ali ni britanskim glumcem Danielom Craigom koji je, prema njezinom mišljenju, previše uštogljen. "Dečko me natjerao da dođem ovamo jer je on obožavatelj ovakvih filmova, dok ja nisam. Dosad sam pogledala tek tri filma o Jamesu Bondu jer ne volim pucačinu. Ovi novi Bondovi su čisti trash, skroz su neuvjerljivi, ali su toliko brzi da ti mozak uopće ne registrira tolike nelogičnosti i budaleštine. Ono što mi je zapravo najuvjerljivije su prikazani politički i geostrateški odnosi koji stvarno takvi uistinu jesu. Kada gledaš ovakve nekakve filmove, vidiš koliko si zapravo mali u svijetu, nemaš uopće pojma kakvi su potezi tih velikih igrača. S druge strane, odnos između Bonda i tih njegovih trebica uopće ne kužim. U jednom sam trenutku pomislila da sam upala u neki pornić", priznala nam je Ida.

"Daniel Craig u ulozi Bonda totalno mi je bez veze. Meni muškarci moraju imati nekakav zajebantski štih, moraju imati nekakvu mangupsku notu u karakteru. Primjerice, Sean Connery je to imao, dok Craig to definitivno nema. On je sirovina, on je po meni balkanska seljačina... nema mi tu seksi vibru. Niš' taj ne vrijedi", ispričala je Ida koja bi u ulozi Jamesa Bonda najradije vidjela Georgea Clooneyja, dok bi u hrvatskoj verziji to bio bosanskohercegovački pjevač Laka. "Da sam Bondova cura, ne bi mi se bio problem skinuti. Za određenu cifru, sve je moguće", rekla je voditeljica, no nije htjela precizirati točan iznos novca koji bi je zadovoljio.

Z.K.
Foto: Vlatka Hren

Pročitajte više