"Idiot dana": Prankster usnulu curu automobilom vukao po cesti i ozbiljno je ozlijedio

Foto: Facebook

SHAMMI i Sarah Reay-Young relativno su poznata imena u svijetu YouTube i Facebook prankstera, no posljednji njihov video uradak naišao je na osudu većeg dijela javnosti.

Iako su poznati po tome što jedno drugome smještaju, njihovi fanovi tvrde da je Shammi ovoga puta doista pretjerao, jer je tijekom najnovije podvale Sarah mogla ozbiljno stradati. Na društvenim mrežama to mu je u trenu  donijelo nimalo laskavu titulu "idiota dana".

U najnovijem videu prankster je naime sakupio niz podvala koje je njegova djevojka stoički pretrpjela - od nimalo ugodnih buđenja da komada sirove piletine na nosu, no najveću pažnju privukao je dio u kojem se Shammi osvećuje što ga djevojka prethodne večeri nije pozvala van.

Sarah je zaspala na kauču, a pranskter je zatim za osvetu kauč privezao za automobil i usnulu djevojku vukao po cesti, sve dok u prvom zavoju nije izletjela s kauča i nakon prilično opasnog leta sletjela na travu.

I sam Shammi se tada na trenutak prepao, no kada je vidio da mu je djevojka zaradila "samo" poveću oguljotinu, počeo se smijati. Zbog svega su kasnije morali porazgovarati i s policajcem.

Sarah međutim tvrdi da upravo podvale njihovu vezu čine zanimljivom.

"Zaljubi se u osobu koja uživa u tvojoj ludosti, ne u idiota koji te tjera da budeš normalan", napisala je uz zajedničku fotografiju na instagramu.

Je li pranskter ipak ovoga puta pretjerao, procijenite sami.

Pročitajte više