Idris Elba i njegova supruga nakon koronavirusa suočavaju se s novim problemom

Foto: Instagram

IDRIS ELBA obavijestio je svoje obožavatelje o borbi s koronavirusom, a čini se da sada ima drugačiji problem kada je završeno njegovo razdoblje samoizolacije.

"Prošli smo karantenu, ali sad se ne možemo vratiti kući. Jednostavno se moramo strpjeti. Osim toga, dobro smo i na tome smo zahvalni. Mislim da je najgore prošlo. Malo nam je neobično, nikada ne mirujemo, mislim da Sabrini ovo pada teže", ispričao je glumac na Instagramu.

47-godišnji glumac bio je među prvim slavnim osobama koje su javno izjavile da im je dijagnosticiran covid-19 i ušle su u karantenu. Njegova supruga Sabrina Dhowre također je zaražena koronavirusom u isto vrijeme i par se s bolešću borio zajedno.

Dajući informacije o tome kako su se osjećali i fizički i psihički, Idris je rekao: "Oboje smo dobro mentalno. Samo pokušavamo ostati optimistični. Nadam se da ste i vi, čuvajte zdravlje i nemojte se brinuti i paničariti", savjetovao je Elba. 

Glumac je ranije otkrio da su on i Sabrina u Novom Meksiku, a supruga je do njega odletjela, unatoč saznanju da ima simptome koronavirusa.

"Čim sam čula da je Idris potencijalno zaražen, htjela sam biti s njim. Mislim da je to instinkt žene, samo se želite pobrinuti za njega", kazala je Sabrina. 

Glumac se zahvalio svim liječnicima i medicinskom osoblju te dodao:

"Svima onima koji financijski prolaze kroz ova teška vremena, izdržite. Bit će teško vrijeme za sve, ali dignite glavu. Borit ćemo se protiv ove stvari zajedno i sve će biti u redu". 

Pročitajte više