"Idu dani": Ivan Zak progovorio o prošlim vremenima

Foto: Press

GLAZBENIK koji posljednjih godina niže uspjeh za uspjehom ponovno je pripremio nešto posebno za svoju vjernu publiku. Inspiraciju starim pjesmama i prošlim vremenima, kojih se svi sjetimo sa sjetom, Ivan Zak je pretočio u novu pjesmu "Idu dani".

Ovo je prva pjesma koju Ivan snima u svom novom studiju La Bamba, s najjačim glazbenicima u Hrvatskoj, a koja će se naći na njegovu novom albumu.

"Pjesma 'Idu dani' dolazi iz moje autorske radionice, s obzirom na to da je moja malenkost zaslužna za glazbu, tekst i aranžman. Posebno sam ponosan što je ovo prva skladba iz mojeg novog studija 'La Bamba'. Nakon duže stanke u tom studiju, koji kreativno djeluje na mene, radio sam na pjesmama za novi album. Pjesmu prati i videospot, snimljen u režiji Daria Lepoglavca", rekao je.

Spot je sniman u okolici Zaprešića, a glavnu žensku i mušku ulogu odigrali su Valentina Walme i Tomislav Horvat.

Niz koncerata uz krunu dosadašnje karijere, spektakularni nastup u prepunoj Areni Zagreb, odlični hitovi, finale izbora za glazbenu nagradu publike za hit godine Cesarica s pjesmom "Da si tu", Ivanu su vjetar u leđa i motiv za daljnji rad i napredak. 

Pročitajte više