Igor Cukrov: Nadam se da će Feminnemke biti bar 17. na Eurosongu

BIVŠI predstavnik Hrvatske na Eurosongu, Igor Cukrov, koji je s pjesmom "Lijepa Tena" osvojio 17. mjesto, otkrio nam je koji su mu bili ovogodišnji favoriti na Dori te kako mu se sviđa pobjednička pjesma koja će Lijepu našu predstaviti u Europi.

"Mogu reći da mi se jako sviđa pjesma Feminnemki i kako čujem po reakciji drugih pjesma je svima sjela", rekao nam je Cukrov koji dodaje da mu je balada "Lako je sve" iz prve "ušla" u uho. "Mislim da im je ovo bila zadnja šansa s obzirom da su već dva puta bile na Dori, a prošle godine su bile tek nekoliko bodova iza mene", kazao je Splićanin koji priznaje da su mu ovogodišnji favoriti na Dori bili Franka Batelić i skupina Valungari s pjesmom "Vol or ne vol". 

"Mislim da bi pjesma 'Vol or ne vol' dobro prošla u Europi"

"Franka mi se jako svidjela, baš kao i pjesma 'Vol or ne vol'. Mislim da bi ta pjesma jako dobro prošla u Europi. Baš mi je žao što je Franki zakazao scenski dio, ali zadovoljan sam Feminnemkama i stvarno im želim sve najbolje. Nadam se da će biti barem 17. u Oslu", našalio se simpatični Igor koji smatra da plasman Feminnemki na Eurosongu ovisi o ostalim izvođačima.

"Po mome mišljenju, ako bi bile pjesme koje su bile prošle godine, mislim da bi jako loše prošle jer se po ničemu ne izdvajaju, ali koliko sam uvidio dosta je balada pobijedilo proteklih godina. Ali opet, mala smo zemlja", rekao nam je Cukrov.



S obzirom da je Milana Stankovića s pjesmom "Ovo je Balkan" tek površno čuo nije nam previše komentirao srpskog predstavnika na ovogodišnjem Eurosongu u Oslu. "Čuo sam je djelomično pa je ne mogu previše komentirati, ali čini mi se tipično balkanska. Mislim da je bolja od prošlogodišnje pjesme Marka Kona", priznaje Igor.

Također, nije čuo niti pjesmu bosansko-hercegovačkog predstavnika, bivšeg kolege iz Operacije trijumf, koji će na Eurosongu nastupati s pjesmom "Munja i grom". "Nisam čuo pjesmu, ali ukoliko su poslali Vukašina želim mu sve najbolje jer je odličan i zaslužio je takvo nešto", rekao nam je Igor koji se trenutno nalazi u Splitu te redovito radi koncerte po Srbiji, Bosni, ali i u Hrvatskoj.



"Radim, živim, sakrivam se od medija i to je to. Imao sam i nekoliko koncerta u Sloveniji i Njemačkoj. Mogu reći da Eurovizija dosta promjeni život glazbenika. Vidi te pola svijeta i dobiješ puno ponuda", tvrdi Splićanin koji bi uskoro trebao predstaviti i novu pjesmu za koju se nada da će, kao i njezine prethodnice, biti dobro prihvaćena kod publike.

Pročitajte više