Igor Cukrov oduševio homoseksualce: "Jesi li za `hajde da ludujemo`?"

IAKO se tek vratio iz Moskve, Igor Cukrov uskoro počinje snimati album namijenjen zapadnom tržištu. Naime, dok je bio u Moskvi, Tonči Huljić upoznao ga je s Melom Bushem, poznatim svjetskim producentom i "lovcem na talente", koji je zaslužan za otkrivanje Queena, Davida Bowieja i mnogih drugih svjetskih izvođača. Razlog Bushevog dolaska bio je upravo Cukrov. "Tonči Huljić mi je rekao da sam se jako svidio Melu i da sve što se snimanja albuma tiče je već dogovoreno. Taj album trebao biti nešto u stilu Andree Bocellija te bi trebao pokriti tržište Velike Britanije, Njemačku, azijske zemlje i sve skandinavske zemlje", rekao je Igor.

Iako je "Lijepa Tena" zauzela tek 18. mjesto, Igor smatra kako bi možda zbog glasova Rusije, Srbija imala bolji plasman. "U početku sam bio tužan, onda sam se smirio jer sam shvatio kako sam prezentirao svoju državu najbolje što sam mogao. Hvalile su me ruske zvijezde i operni pjevači što mi je svakako imponiralo. Drago mi je da je Norveška pobijedila. Alexander Rybak je imao nekakav tempirani trenutak. Dečko je jako dobar, normalan, i bio je najskromniji od svih tamo, što sam uočio prvi trenutak kad sam ga upoznao. Osim Norveške jako mi je bila lijepa pjesma Moldavije, a Azerbejdžan, Bosna i Hercegovina, Makedonija i Bjelorusija također su bili moji favoriti", dodaje naš predstavnik.

"Mislim da bi album možda bolje prošao na ruskom nego što će na zapadnom tržištu"

Potpuno oduševljen Rusijom i njihovim mentalitetom, Igor priznaje kako bi volio proširiti nadolazeći album i na njihovo tržište. "Oni pjevaju iz duše i mislim da bi možda bolje prošao album tamo nego što će na zapadnom tržištu. Ja ću učiniti sve što je mojoj moći, pa makar ako ga bude trebalo prevesti na ruski jezik, jer mi je ta zemlja legla. Upoznao sam njihove pjevače, njihovu pop legendu, njihovu najbolju folk pjevačicu, doista sam pozitivno oduševljen svima".

"How would you like for some ‘hajde da ludujemo’"

Jedna zanimljivost koja ga je tamo iznenadila bila je dogodovština na press konferenciji, kad mu prišao jedan dečko homoseksualnog opredjeljenja koji ga je upitao može li se s njime slikati, te dodao: ”How would you like for some ‘hajde da ludujemo’”, što je Igora jako nasmijalo. "Ne mislim da me svi gayevi obožavaju, to je jednostavno bilo moje iskustvo iz Moskve. Ne znam kako hrvatski homoseksualci dišu u pogledu mene, ali što se tiče njemačkih, austrijskih, ruskih, dobio sam dosta komplimenata", rekao nam je za kraj Igor Cukrov. 

Ž.P.
Foto: Index, eurovision.tv

Pročitajte više