Igor nakon Instagram drame objavio fotke sa Severinom: Ljubav koja se ne mjeri lajkom

Foto: Instagram

NAKON višednevne Instagram drame s otpraćivanjem pa ponovnim praćenjem Severine na toj društvenoj mreži, Igor Kojić iznenadio je objavom fotografija s pjevačicom.

"Ljubav koja se ne mjeri likeom i followom. Moj anđeo, najljepša duša i najbolja majka na svijetu", napisao je Igor uz fotografije na kojima ljubi Severinu. 

Sudeći prema odjeći koju nose na fotografijama, čini se da su nastale prošle godine tijekom njihovog posjeta New Yorku, gdje je Severina snimila i jedan spot.

Podsjećamo, nakon šuškanja o problemima u braku, Igor je objavio ilustraciju kojom je insinuirao tko su "pokrovitelji njegovog braka". 

Označio je dva medija iz Srbije i Hrvatske te poručio: "Generalni pokrovitelji mog braka, iz pouzdanih šumskih izvora. Dosta ako Boga znate."

>>>Severina je komentirala objavu koju je Igor zatim obrisao, optuživala Olju i Kebu<<<

Uz ilustraciju je dodao i pjesmu Namćor Đorđa Balaševića. Objava je zatim nestala s njegovog profila, a prije toga komentirala ju je Severina. "Pokrovitelji su Olja i Dragan", napisala je najprije pa je dodala: "Molim te izuzmi me iz ovog, pokrovitelji su Olja i Dragan."

Nakon toga njih su se dvoje prestali pratiti na Instagramu, a nju na toj društvenoj mreži ne prate ni Olja ni Dragan Kojić koje je spomenula u spornim komentarima. Oni su sa svojih profila obrisali i neke objave na kojima je bila ona.

Olja Kojić je nakon toga i zaključala Instagram.

Nakon toga Severina i Igor ponovno su se počeli pratiti na Instagramu.

Pročitajte više