Igor Vori u javnosti nakon dužeg vremena, večerao je s kraljicom Letizijom

Foto: Dario Grzelj/HINA/POOL/PIXSELL

BIVŠI rukometni reprezentativac Igor Vori nakon dužeg se vremena pojavio u javnosti i to na svečanoj gala večeri na Pantovčaku.

Vori ovaj put nije bio u društvu supruge Olje, a na početku svečanosti rukovao se s Milanovićem, prije nego što je sjeo za stol.

Rukometaš je bio jedan od posebno odabranih gostiju na večeri koju su Zoran Milanović i njegova supruga Sanja priredili u čast španjolskog kralja Filipa VI. i kraljice Letizije.

Podsjetimo, kraljica je na večeri plijenila pažnju u odvažnoj haljini koja joj je otkrila jedno rame, a prva dama Hrvatske Sanja Musić Milanović odlučila se za haljinu neobičnog uzorka.

Sastanak Milanovića i Filipa

Nakon jučerašnje svečane ceremonije i intoniranja himne, za vrijeme koje su Milanović i Filip VI. kisnuli, a prve dame bile pod kišobranima, kralj i kraljica fotografirali su se s hrvatskim predsjednikom i njegovom suprugom, a potom se uputili na razgovore.

Sukladno zakonu, kralj i kraljica Španjolske, ustavne parlamentarne monarhije, ne daju intervjue, izjave novinarima niti sudjeluju na konferencijama za medije.

 

Pročitajte više